סלט ניסואז

סלט ניסואז הוא דוגמה נפלאה לשילוב בין ירקות טריים, שומנים טובים וחלבונים איכותיים שהם הסוד לארוחה טובה, בריאה ומאוזנת
סלט ניסואז הוא דוגמה נפלאה לשילוב בין ירקות טריים, שומנים טובים וחלבונים איכותיים שהם הסוד לארוחה טובה, בריאה ומאוזנת
  • מערכת Happy Food
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    19 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 556.6 קק״ל 2226.2 קק״ל
    פחמימות 18.5 גרם 74.0 גרם
    שומן 25.1 גרם 100.5 גרם
    נתרן 630.3 מ״ג 2521.1 מ״ג
    חלבון 62.5 גרם 250.0 גרם
    סיבים תזונתיים 7.3 גרם 29.4 גרם
    שומן רווי 4.2 גרם 16.7 גרם
    כולסטרול 375.8 מ״ג 1503.0 מ״ג
    סידן 164.8 מ״ג 659.1 מ״ג
    ברזל 3.8 מ״ג 15.2 מ״ג
    אשלגן 2384.1 מ״ג 9536.6 מ״ג
    אבץ 2.7 מ״ג 10.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    19 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 556.6 קק״ל 2226.2 קק״ל
    פחמימות 18.5 גרם 74.0 גרם
    שומן 25.1 גרם 100.5 גרם
    נתרן 630.3 מ״ג 2521.1 מ״ג
    חלבון 62.5 גרם 250.0 גרם
    סיבים תזונתיים 7.3 גרם 29.4 גרם
    שומן רווי 4.2 גרם 16.7 גרם
    כולסטרול 375.8 מ״ג 1503.0 מ״ג
    סידן 164.8 מ״ג 659.1 מ״ג
    ברזל 3.8 מ״ג 15.2 מ״ג
    אשלגן 2384.1 מ״ג 9536.6 מ״ג
    אבץ 2.7 מ״ג 10.7 מ״ג
    סגור
מתכוני סלטים
מערכת Happy Food
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

 אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. מרתיחים סיר גדול עם מים וחולטים את השעועית ל-40 שניות עד שהצבע שלה ירוק בוהק ומיד מעבירים לקערת מי קרח כדי שתישאר פריכה וירוקה.
  3. לאותם המים מוסיפים את הביצים ומבשלים 6 דקות בדיוק. מוציאים למי קרח לעצירת הבישול.
  4. מניחים את נתחי הדג בתבנית כשהעור כלפי מעלה. צולים בתנור 8-10 דקות. מסלקים את העור, מפרקים לנתחים ומתבלים במעט מלח.
  5. מערבבים את מרכיבי הרוטב בצנצנת.
  6. מסדרים את מרכיבי הסלט בצלחות הגשה זה לצד זה: ירקות, חסה, ביצים ודג, מזלפים רוטב ומגישים.

    הערות

    • ניתן להפחית משמעותית את תכולת הנתרן אם לוקחים פחות זיתים

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תגיות