-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 190.6 קק״ל 762.4 קק״לפחמימות 7.2 גרם 29.0 גרםשומן 12.6 גרם 50.5 גרםנתרן 222.0 מ״ג 888.1 מ״גחלבון 11.8 גרם 47.2 גרםסיבים תזונתיים 2.4 גרם 9.7 גרםשומן רווי 1.5 גרם 6.1 גרםכולסטרול 30.0 מ״ג 120.0 מ״גסידן 64.1 מ״ג 256.3 מ״גברזל 2.2 מ״ג 8.9 מ״גאשלגן 404.7 מ״ג 1618.9 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 3.1 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
פחמימות7 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 190.6 קק״ל 762.4 קק״לפחמימות 7.2 גרם 29.0 גרםשומן 12.6 גרם 50.5 גרםנתרן 222.0 מ״ג 888.1 מ״גחלבון 11.8 גרם 47.2 גרםסיבים תזונתיים 2.4 גרם 9.7 גרםשומן רווי 1.5 גרם 6.1 גרםכולסטרול 30.0 מ״ג 120.0 מ״גסידן 64.1 מ״ג 256.3 מ״גברזל 2.2 מ״ג 8.9 מ״גאשלגן 404.7 מ״ג 1618.9 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 3.1 מ״גסגור
מרכיבים 12 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
בסיס לאבנה
-
4 כפות גבינת לאבנה
-
2 כפות שמן זית
-
1 כף זעתר
-
2 כפות צנוברים קלויים
סביצ'ה
-
200 גרם דג אינטיאסאו מוסר/לברק, ללא עור, חתוך גס
-
12 יחידות עגבניות שריפרוסות
-
2 מלפפונים בינונייםפרוסים
-
1 בצל סגול קטןחתוך גס
-
1/4 פלפל צ'ילי ירוק קטןקצוץ דק (לא חובה)
-
1/2 לימון בינוניגם המיץ וגם קליפה מגוררת
-
1 קורט מלח ים אטלנטי
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מערבבים את חומרי הסביצ׳ה בקערה כך שכל המרכיבים ישפיעו אחד על השני. טועמים ובודקים אולי צריך עוד לימון.
- בצלחת הגשה מורחים את הלאבנה, מפזרים זעתר ויוצקים שמן זית מעל.
- עורמים את הסביצ׳ה על הלאבנה, מפזרים צנוברים ומגישים מיד.
אופן הכנה
- מערבבים את חומרי הסביצ׳ה בקערה כך שכל המרכיבים ישפיעו אחד על השני. טועמים ובודקים אולי צריך עוד לימון.
- בצלחת הגשה מורחים את הלאבנה, מפזרים זעתר ויוצקים שמן זית מעל.
- עורמים את הסביצ׳ה על הלאבנה, מפזרים צנוברים ומגישים מיד.
המתכון אושר על ידי דיאטנית קלינית ומנחת קבוצות לאיזון סוכר - ליאת ברנט
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)