סביצ׳ה דג ישראלי

מנת סביצ׳ה בטעמים של המטבח המקומי - נתחים של דג טרי טבולים בעסיס של סלט ירקות על מצע של לאבנה - זאת תחילתה של ארוחה מופלאה
מנת סביצ׳ה בטעמים של המטבח המקומי - נתחים של דג טרי טבולים בעסיס של סלט ירקות על מצע של לאבנה - זאת תחילתה של ארוחה מופלאה
  • אורלי פלאי-ברונשטיין
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • פחמימות
    7 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 190.6 קק״ל 762.4 קק״ל
    פחמימות 7.2 גרם 29.0 גרם
    שומן 12.6 גרם 50.5 גרם
    נתרן 222.0 מ״ג 888.1 מ״ג
    חלבון 11.8 גרם 47.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.4 גרם 9.7 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 6.1 גרם
    כולסטרול 30.0 מ״ג 120.0 מ״ג
    סידן 64.1 מ״ג 256.3 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 8.9 מ״ג
    אשלגן 404.7 מ״ג 1618.9 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • פחמימות
    7 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 190.6 קק״ל 762.4 קק״ל
    פחמימות 7.2 גרם 29.0 גרם
    שומן 12.6 גרם 50.5 גרם
    נתרן 222.0 מ״ג 888.1 מ״ג
    חלבון 11.8 גרם 47.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.4 גרם 9.7 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 6.1 גרם
    כולסטרול 30.0 מ״ג 120.0 מ״ג
    סידן 64.1 מ״ג 256.3 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 8.9 מ״ג
    אשלגן 404.7 מ״ג 1618.9 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.1 מ״ג
    סגור
מתכוני דגים
אורלי פלאי-ברונשטיין
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

סביצ'ה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

סביצ׳ה דג ישראלי1
סביצ׳ה דג ישראלי. צילום: חיה טבואדה
  1. מערבבים את חומרי הסביצ׳ה בקערה כך שכל המרכיבים ישפיעו אחד על השני. טועמים ובודקים אולי צריך עוד לימון.

    סביצ׳ה דג ישראלי2
    מערבבים את כל חומרי הסביצ’ה בקערה. צילום: חיה טבואדה

  2. בצלחת הגשה מורחים את הלאבנה, מפזרים זעתר ויוצקים שמן זית מעל.
  3. עורמים את הסביצ׳ה על הלאבנה, מפזרים צנוברים ומגישים מיד.
סביצ׳ה דג ישראלי3
סביצ׳ה דג ישראלי. צילום: חיה טבואדה

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    תגיות