קרפ כוסמת ירוקה
תראו כמה קל להכין קרפ בריא וטעים, שאפשר למלא בגבינה וירקות. קרפ כוסמת ירוקה כבש את כולנו בזכות פשטות ההכנה והעובדה שהוא נותן מענה לכריכים דלי פחמימה
תראו כמה קל להכין קרפ בריא וטעים, שאפשר למלא בגבינה וירקות. קרפ כוסמת ירוקה כבש את כולנו בזכות פשטות ההכנה והעובדה שהוא נותן מענה לכריכים דלי פחמימה
- מערכת Happy Food
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 32.4 קק״ל 162.0 קק״לפחמימות 4.4 גרם 21.8 גרםשומן 1.3 גרם 6.3 גרםנתרן 38.4 מ״ג 192.1 מ״גחלבון 0.8 גרם 3.8 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 3.5 גרםשומן רווי 0.1 גרם 0.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 3.2 מ״ג 16.2 מ״גברזל 0.2 מ״ג 1.1 מ״גאשלגן 22.5 מ״ג 112.7 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.3 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 10 דק׳כולל 5 שעות ו-30 דק׳
-
פחמימות4 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 32.4 קק״ל 162.0 קק״לפחמימות 4.4 גרם 21.8 גרםשומן 1.3 גרם 6.3 גרםנתרן 38.4 מ״ג 192.1 מ״גחלבון 0.8 גרם 3.8 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 3.5 גרםשומן רווי 0.1 גרם 0.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 3.2 מ״ג 16.2 מ״גברזל 0.2 מ״ג 1.1 מ״גאשלגן 22.5 מ״ג 112.7 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.3 מ״גסגור
מרכיבים 4 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 5 שעות ו-30 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 כוס כוסמת ירוקה
-
1 1/2 כוסות מים
-
1 כפית מלח דק
-
1 כפית שמן זית
אופן הכנה
- שוטפים את הכוסמת במים זורמים, מניחים בקערה עם מים עד כיסוי. מכסים את הקערה ומשרים למשך 5 שעות.
- מסננים את הכוסמת ממי ההשריה ומעבירים מיד לבלנדר עם מים, מלח ושמן. מרסקים עד לקבלת בלילה חלקה ודלילה.
- מחממים מחבת נון סטיק בינונית מוברשת במעט שמן. יוצקים חצי מצקת מהבלילה, מטלטלים כדי שהטורטייה תהיה דקה. אם הבלילה סמיכה מדללים במעט מים. מייבשים 4 דקות או יותר, עד שהטורטיה מתקשה והופכים לצד השני לדקותיים נוספות.
אופן הכנה
- שוטפים את הכוסמת במים זורמים, מניחים בקערה עם מים עד כיסוי. מכסים את הקערה ומשרים למשך 5 שעות.
- מסננים את הכוסמת ממי ההשריה ומעבירים מיד לבלנדר עם מים, מלח ושמן. מרסקים עד לקבלת בלילה חלקה ודלילה.
- מחממים מחבת נון סטיק בינונית מוברשת במעט שמן. יוצקים חצי מצקת מהבלילה, מטלטלים כדי שהטורטייה תהיה דקה. אם הבלילה סמיכה מדללים במעט מים. מייבשים 4 דקות או יותר, עד שהטורטיה מתקשה והופכים לצד השני לדקותיים נוספות.
המתכון אושר על ידי דיאטנית קלינית ומנחת קבוצות לאיזון סוכר - ליאת ברנט
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)