-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 114.3 קק״ל 457.0 קק״לפחמימות 14.9 גרם 59.6 גרםשומן 5.2 גרם 20.8 גרםנתרן 0.5 מ״ג 2.0 מ״גחלבון 1.3 גרם 5.4 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 5.2 גרםשומן רווי 1.2 גרם 4.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 2.5 מ״ג 10.0 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.6 מ״גאשלגן 179.0 מ״ג 716.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים2
-
הכנה 5 דק׳כולל 3 שעות ו-5 דק׳
-
פחמימות15 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 114.3 קק״ל 457.0 קק״לפחמימות 14.9 גרם 59.6 גרםשומן 5.2 גרם 20.8 גרםנתרן 0.5 מ״ג 2.0 מ״גחלבון 1.3 גרם 5.4 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 5.2 גרםשומן רווי 1.2 גרם 4.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 2.5 מ״ג 10.0 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.6 מ״גאשלגן 179.0 מ״ג 716.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
מרכיבים 2 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 3 שעות ו-5 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 בננות בינוניותרכות מאוד, חצויות
-
50 גרם שוקולד מריר 80% קקאו
אופן הכנה
- נועצים חצאי בננות על מקל ומקפיאים למשך שעתיים לפחות.
- ממיסים שוקולד במיקרוגל בתוך כוס לקבלת מרקם נוזלי וחלק.
- טובלים את הבננות בשוקולד המומס, מפזרים אגוזים שבורים גס אם רוצים ומחזירים למקפיא.
אופן הכנה
- נועצים חצאי בננות על מקל ומקפיאים למשך שעתיים לפחות.
- ממיסים שוקולד במיקרוגל בתוך כוס לקבלת מרקם נוזלי וחלק.
- טובלים את הבננות בשוקולד המומס, מפזרים אגוזים שבורים גס אם רוצים ומחזירים למקפיא.
הערות
- ניתן לפזר אגוזי מלך/לוז קצוצים גס לאחר ציפוי הבננה בשוקולד להקפצת הטעם של הקינוח
הערות
- ניתן לפזר אגוזי מלך/לוז קצוצים גס לאחר ציפוי הבננה בשוקולד להקפצת הטעם של הקינוח
המתכון אושר על ידי דיאטנית קלינית ומנחת קבוצות לאיזון סוכר - ליאת ברנט
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)