בננה קפואה מצופה שוקולד

זה לא מתכון אלא יותר רעיון. בננה קפואה היא דבר טעים בפני עצמו. בציפוי של שוקולד זה יוצר ביס אפילו טעים עוד יותר
זה לא מתכון אלא יותר רעיון. בננה קפואה היא דבר טעים בפני עצמו. בציפוי של שוקולד זה יוצר ביס אפילו טעים עוד יותר
  • מערכת Happy Food
  • מרכיבים
    2
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 3 שעות ו-5 דק׳
  • פחמימות
    15 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 114.3 קק״ל 457.0 קק״ל
    פחמימות 14.9 גרם 59.6 גרם
    שומן 5.2 גרם 20.8 גרם
    נתרן 0.5 מ״ג 2.0 מ״ג
    חלבון 1.3 גרם 5.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 5.2 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 4.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 2.5 מ״ג 10.0 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.6 מ״ג
    אשלגן 179.0 מ״ג 716.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    2
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 3 שעות ו-5 דק׳
  • פחמימות
    15 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 114.3 קק״ל 457.0 קק״ל
    פחמימות 14.9 גרם 59.6 גרם
    שומן 5.2 גרם 20.8 גרם
    נתרן 0.5 מ״ג 2.0 מ״ג
    חלבון 1.3 גרם 5.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 5.2 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 4.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 2.5 מ״ג 10.0 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.6 מ״ג
    אשלגן 179.0 מ״ג 716.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
מתכוני קינוחים ללא סוכר
מערכת Happy Food
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. נועצים חצאי בננות על מקל ומקפיאים למשך שעתיים לפחות.
  2. ממיסים שוקולד במיקרוגל בתוך כוס לקבלת מרקם נוזלי וחלק.
  3. טובלים את הבננות בשוקולד המומס, מפזרים אגוזים שבורים גס אם רוצים ומחזירים למקפיא.

    הערות

    • ניתן לפזר אגוזי מלך/לוז קצוצים גס לאחר ציפוי הבננה בשוקולד להקפצת הטעם של הקינוח
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות