-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 119.5 קק״ל 716.8 קק״לפחמימות 20.2 גרם 121.1 גרםשומן 2.3 גרם 13.9 גרםנתרן 0.5 מ״ג 3.1 מ״גחלבון 3.7 גרם 22.4 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 8.4 גרםשומן רווי 1.4 גרם 8.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 4.1 מ״ג 24.8 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.6 מ״גאשלגן 27.9 מ״ג 167.4 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 15 דק׳כולל 8 שעות ו-20 דק׳
-
פחמימות20 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 119.5 קק״ל 716.8 קק״לפחמימות 20.2 גרם 121.1 גרםשומן 2.3 גרם 13.9 גרםנתרן 0.5 מ״ג 3.1 מ״גחלבון 3.7 גרם 22.4 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 8.4 גרםשומן רווי 1.4 גרם 8.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 4.1 מ״ג 24.8 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.6 מ״גאשלגן 27.9 מ״ג 167.4 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״גסגור
מרכיבים 4 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 8 שעות ו-20 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2גביעי או 400 גרם יוגורט 3%
-
4 כפות סירופ מייפל טבעי
-
2 כוסות קיוויקפוא, או אננס קפוא
-
2 כוסות פירות יער קפואיםאו תותים קפואים
אופן הכנה
- מרסקים בבלנדר גביע יוגורט ו-2 כפות מייפל עם סוג אחד של פרי, לקבלת תערובת קרמית. באותו אופן מכינים גם מהפרי השני.
- יוצקים לתבניות ארטיק או כוסות ומקפיאים. אפשר סוג אחד של פרי או בשני צבעים.
- מוציאים אחרי שעה, תוקעים בכל ארטיק מקל ומחזירים להקפאה ל-8 שעות לפחות.
אופן הכנה
- מרסקים בבלנדר גביע יוגורט ו-2 כפות מייפל עם סוג אחד של פרי, לקבלת תערובת קרמית. באותו אופן מכינים גם מהפרי השני.
- יוצקים לתבניות ארטיק או כוסות ומקפיאים. אפשר סוג אחד של פרי או בשני צבעים.
- מוציאים אחרי שעה, תוקעים בכל ארטיק מקל ומחזירים להקפאה ל-8 שעות לפחות.
המתכון אושר על ידי דיאטנית קלינית ומנחת קבוצות לאיזון סוכר - ליאת ברנט
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)