מרק בצל

תהליך האידוי של טבעות הבצל, הגזר והטימין כשמכינים מרק בצל מוציא מהם ארומה וטעמים נפלאים, מנחמים ומרגיעים
תהליך האידוי של טבעות הבצל, הגזר והטימין כשמכינים מרק בצל מוציא מהם ארומה וטעמים נפלאים, מנחמים ומרגיעים
  • אורלי פלאי-ברונשטיין
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    40 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 262.9 קק״ל 1051.5 קק״ל
    פחמימות 39.5 גרם 158.0 גרם
    שומן 8.4 גרם 33.6 גרם
    נתרן 0.8 מ״ג 3.4 מ״ג
    חלבון 4.7 גרם 18.9 גרם
    סיבים תזונתיים 7.3 גרם 29.1 גרם
    שומן רווי 2.6 גרם 10.5 גרם
    כולסטרול 8.1 מ״ג 32.3 מ״ג
    סידן 144.3 מ״ג 577.0 מ״ג
    ברזל 2.9 מ״ג 11.4 מ״ג
    אשלגן 750.9 מ״ג 3003.4 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 2.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    40 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 262.9 קק״ל 1051.5 קק״ל
    פחמימות 39.5 גרם 158.0 גרם
    שומן 8.4 גרם 33.6 גרם
    נתרן 0.8 מ״ג 3.4 מ״ג
    חלבון 4.7 גרם 18.9 גרם
    סיבים תזונתיים 7.3 גרם 29.1 גרם
    שומן רווי 2.6 גרם 10.5 גרם
    כולסטרול 8.1 מ״ג 32.3 מ״ג
    סידן 144.3 מ״ג 577.0 מ״ג
    ברזל 2.9 מ״ג 11.4 מ״ג
    אשלגן 750.9 מ״ג 3003.4 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 2.9 מ״ג
    סגור
מתכוני מרקים
אורלי פלאי-ברונשטיין
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מאדים בצלים וכרישה עם טימין בחמאה ושמן זית, 5 דקות על אש בינונית-נמוכה, תוך כדי ערבוב, עד שהם מתרככים.
  2. מוסיפים גזר, תבלינים ומים, מביאים לרתיחה ומבשלים חצי שעה מעל להבה בינונית-נמוכה.
  3. מוציאים 2 מצקות מן המרק, מעבירים לבלנדר, טוחנים ומחזירים למרק כדי להסמיך את המרקם.
  4. טועמים ומתקנים תיבול. מגישים חם.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תגיות