שווארמה טופו עם כרובית ופטריות

שווארמה טופו עשירה בחלבון וירקות שתשביע אתכם בטירוף! מנה בריאה, מהירה וקלילה להכנה שכולם יכולים להנות ממנה
שווארמה טופו עשירה בחלבון וירקות שתשביע אתכם בטירוף! מנה בריאה, מהירה וקלילה להכנה שכולם יכולים להנות ממנה
  • שיר אלפי-זגר
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    29 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 592.4 קק״ל 1184.8 קק״ל
    פחמימות 28.6 גרם 57.2 גרם
    שומן 38.0 גרם 75.9 גרם
    נתרן 608.3 מ״ג 1216.6 מ״ג
    חלבון 31.2 גרם 62.4 גרם
    סיבים תזונתיים 11.3 גרם 22.5 גרם
    שומן רווי 5.6 גרם 11.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 82.8 מ״ג 165.5 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 2.8 מ״ג
    אשלגן 927.8 מ״ג 1855.5 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    29 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 592.4 קק״ל 1184.8 קק״ל
    פחמימות 28.6 גרם 57.2 גרם
    שומן 38.0 גרם 75.9 גרם
    נתרן 608.3 מ״ג 1216.6 מ״ג
    חלבון 31.2 גרם 62.4 גרם
    סיבים תזונתיים 11.3 גרם 22.5 גרם
    שומן רווי 5.6 גרם 11.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 82.8 מ״ג 165.5 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 2.8 מ״ג
    אשלגן 927.8 מ״ג 1855.5 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור

טופו הוא אחד מחומרי הגלם הנוחים והבריאים ביותר ותמיד מומלץ שתהיה לכם חבילה במקרר למקרה ונתקעתם בלי ארוחה זריזה לצהריים. אז נכון, צריך לדעת איך לעבוד איתו ואיזה טופו לבחור לכל מתכון, אבל זה ממש פשוט!

3 טיפים ממני אליכם:
1. כשאתם מכינים מוקפץ או שווארמה טופו, תבחרו בטופו במרקם קשה.
2. כדי לגרום לטופו לספוח טעמים, אני ממליצה לייבש אותו במגבת נייר ורק אז להוסיף אותו לרוטב.
3. חשוב לתת לטופו לנוח ברוטב לפחות רבע שעה.

צמחוני וטבעוני
שיר אלפי-זגר
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

שווארמה טופו

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה 2 כפות תבלין שווארמה עם 2 כפות שמן זית.
  2. חותכים את הטופו לקוביות קטנות או פורסים לפרוסות דקות של 1 ס”מ ושמים את הטופו בקערת הרוטב. מערבבים היטב - חשוב לתת לטופו להיות ברוטב לפחות 15 דקות כדי שיספוג טעמים.
  3. קוצצים את הבצל והשום לחתיכות קטנות ומטגנים כ-10 דקות במחבת גדולה עם 3 כפות שמן זית.
  4. קוצצים את הכרובית דק, חותכים את פטריות השמפניון ומוסיפים אותם לטיגון במחבת ל-10 דקות.
  5. מוסיפים את הטופו עם הרוטב למחבת ומטגנים 10 דקות עד שהטופו צרוב היטב מכל הכיוונים ומתחיל להשחים.
  6. מוסיפים מלח ופלפל שחור ומגישים עם פטרוזיליה קצוצה, טחינה וסלט ירקות מרענן.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תגיות