כרוב בתנור

כרוב בתנור זה מעדן מפתיע. אפשר לאפות בתנור, לצלות מכוסה על הגריל או בטאבון. התיבול כאן הוא בסיסי ואפשר לשנות אותו לפי סגנון הארוחה
כרוב בתנור זה מעדן מפתיע. אפשר לאפות בתנור, לצלות מכוסה על הגריל או בטאבון. התיבול כאן הוא בסיסי ואפשר לשנות אותו לפי סגנון הארוחה
  • מערכת Happy Food
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • פחמימות
    9 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 153.6 קק״ל 921.5 קק״ל
    פחמימות 8.7 גרם 52.4 גרם
    שומן 10.3 גרם 61.6 גרם
    נתרן 46.6 מ״ג 279.3 מ״ג
    חלבון 3.1 גרם 18.7 גרם
    סיבים תזונתיים 6.4 גרם 38.5 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 8.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 102.7 מ״ג 616.2 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 8.1 מ״ג
    אשלגן 436.2 מ״ג 2616.9 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • פחמימות
    9 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 153.6 קק״ל 921.5 קק״ל
    פחמימות 8.7 גרם 52.4 גרם
    שומן 10.3 גרם 61.6 גרם
    נתרן 46.6 מ״ג 279.3 מ״ג
    חלבון 3.1 גרם 18.7 גרם
    סיבים תזונתיים 6.4 גרם 38.5 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 8.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 102.7 מ״ג 616.2 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 8.1 מ״ג
    אשלגן 436.2 מ״ג 2616.9 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-190 מעלות טורבו.
  2. מניחים את פלחי הכרוב בתבנית עם נייר אפייה. מברישים את הכרוב בשמן זית, מתבלים במלח ופלפל, מפזרים טימין ורוזמרין.
  3. צולים את הכרוב במשך חצי שעה. מעבירים למצב גריל וצולים עוד 10 דקות או עד שהכרוב צלוי יפה.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות