תבשיל בקר ופטריות

תבשיל בקר ופטריות קלאסי עם תבלינים בניחוח מתקתק - העיקרית המושלמת לערב חג או שבת בפחות מחצי שעת עבודה. מתכון מנצח שתרצו לאמץ אצלכם בשולחן באופן קבוע
תבשיל בקר ופטריות קלאסי עם תבלינים בניחוח מתקתק - העיקרית המושלמת לערב חג או שבת בפחות מחצי שעת עבודה. מתכון מנצח שתרצו לאמץ אצלכם בשולחן באופן קבוע
  • דניאל טיאנו בודין
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים ו-35 דק׳
  • פחמימות
    15 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 544.7 קק״ל 2723.4 קק״ל
    פחמימות 15.2 גרם 76.1 גרם
    שומן 22.2 גרם 111.1 גרם
    נתרן 0.9 מ״ג 4.4 מ״ג
    חלבון 67.9 גרם 339.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 8.0 גרם
    שומן רווי 6.9 גרם 34.4 גרם
    כולסטרול 468.0 מ״ג 2340.0 מ״ג
    סידן 25.0 מ״ג 125.1 מ״ג
    ברזל 4.7 מ״ג 23.4 מ״ג
    אשלגן 112.0 מ״ג 560.1 מ״ג
    אבץ 12.1 מ״ג 60.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים ו-35 דק׳
  • פחמימות
    15 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 544.7 קק״ל 2723.4 קק״ל
    פחמימות 15.2 גרם 76.1 גרם
    שומן 22.2 גרם 111.1 גרם
    נתרן 0.9 מ״ג 4.4 מ״ג
    חלבון 67.9 גרם 339.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 8.0 גרם
    שומן רווי 6.9 גרם 34.4 גרם
    כולסטרול 468.0 מ״ג 2340.0 מ״ג
    סידן 25.0 מ״ג 125.1 מ״ג
    ברזל 4.7 מ״ג 23.4 מ״ג
    אשלגן 112.0 מ״ג 560.1 מ״ג
    אבץ 12.1 מ״ג 60.4 מ״ג
    סגור

לקראת עונת החגים אני חייבת לשתף אתכם בתבשיל סופר קל להכנה של נתח כתף ופטריות – כזה שלא מצריך המון התעסקות אבל עדיין טעים ברמות! המתכון במקור הוא של אמא שלי שהיא מלכת הסירים והתבשילים עם קצת התאמות שלי, אני בטוחה שתאהבו!

מתכוני בשר
דניאל טיאנו בודין
X

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. חותכים את הבצלים, הפטריות והשום לפרוסות ושומרים בצד.
  2. בסיר רחב (סוטאז’) מחממים את השמן על אש בינונית.
  3. מטגנים את קוביות הבשר עד השחמה.
  4. מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים קלות ל4-5 דקות.
  5. מוסיפים לסיר את הפטריות, רסק העגבניות, התבלינים, והיין ומוזגים עם מים עד לכיסוי הבשר.
  6. סוגרים עם מכסה את הסיר ומבשלים שעתיים על אש קטנה-בינונית.
  7. מומלץ לבדוק מידי פעם ולהוסיף מים במידת הצורך. חג שמח!

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תגיות