עוגת דבש בלי דבש לראש השנה

אם גם אתם רוצים להנות מפרוסת עוגת דבש בחג הקרוב אבל חוששים מאיזון רמות הסוכר, גולדי אלישר דואגת לכם למתכון משגע של עוגת דבש בלי דבש לסיום מתוק של ערב החג
אם גם אתם רוצים להנות מפרוסת עוגת דבש בחג הקרוב אבל חוששים מאיזון רמות הסוכר, גולדי אלישר דואגת לכם למתכון משגע של עוגת דבש בלי דבש לסיום מתוק של ערב החג
  • גולדי אלישר
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • פחמימות
    6 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 153.7 קק״ל 2459.1 קק״ל
    פחמימות 5.5 גרם 87.8 גרם
    שומן 12.9 גרם 206.7 גרם
    נתרן 5.1 מ״ג 81.0 מ״ג
    חלבון 4.2 גרם 67.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 9.4 גרם
    שומן רווי 4.1 גרם 66.1 גרם
    כולסטרול 76.7 מ״ג 1227.8 מ״ג
    סידן 30.5 מ״ג 488.5 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 7.8 מ״ג
    אשלגן 20.4 מ״ג 326.4 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 2.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • פחמימות
    6 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 153.7 קק״ל 2459.1 קק״ל
    פחמימות 5.5 גרם 87.8 גרם
    שומן 12.9 גרם 206.7 גרם
    נתרן 5.1 מ״ג 81.0 מ״ג
    חלבון 4.2 גרם 67.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 9.4 גרם
    שומן רווי 4.1 גרם 66.1 גרם
    כולסטרול 76.7 מ״ג 1227.8 מ״ג
    סידן 30.5 מ״ג 488.5 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 7.8 מ״ג
    אשלגן 20.4 מ״ג 326.4 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 2.4 מ״ג
    סגור
מתכוני קינוחים ללא סוכר
גולדי אלישר
X

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות חום עליון תחתון.
  2. מערבבים בקערה גדולה את קמח השקדים, קמח הקוקוס, ואבקת האפייה עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. בקערה נפרדת, מקציפים את הביצים עם תמצית הווניל עד שהן הופכות לתערובת קלילה ותפוחה. אפשר להשתמש במטרפה ידנית או במיקסר חשמלי.
  4. מוסיפים לתערובת הביצים את החמאה המומסת ואת הסוויטאנגו (או הממתיק שבחרתם), ומערבבים היטב עד שהחומרים מתמזגים.
  5. מוסיפים את התערובת הרטובה אל התערובת היבשה ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה וללא גושים.
  6. שופכים את התערובת לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה או משומנת, ומכניסים לתנור שחומם מראש. אופים במשך כ-30 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. מצננים את העוגה.
  7. מכינים את הציפוי: מערבבים את המייפל אפס פחמימה עם רבע כוס מים חמימים עד לקבלת תערובת אחידה.
  8. מטפטפים על העוגה את הציפוי ומפזרים מעל את שברי אגוזי המלך.
  9. מניחים לעוגה להתקרר לגמרי לפני החיתוך וההגשה. בתיאבון!

מוזמנים להיכנס לקבוצת הפייסבוק ולעמוד האינסטגרם של גולדי.

    הערות

    • צריכה מופרזת של ממתיקים בסכרת ובפרט בסכרת היריון אינה מומלצת, יש להקפיד לאכול במידה ובמידת הצורך אף להתייעץ עם איש מקצוע בנוגע להתאמת הממתיק למצבכם הבריאותי
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות