חזה עוף צלוי עם קראסט אגוזים ועשבי תיבול

תחליף דל פחמימה מושלם לשניצל - חזה עוף צלוי בתנור בציפוי שברי אגוזים ועשבי תיבול שיגרום לכל המשפחה להתלהב. מושלם לארוחת צהריים מהירה אך טעימה
תחליף דל פחמימה מושלם לשניצל - חזה עוף צלוי בתנור בציפוי שברי אגוזים ועשבי תיבול שיגרום לכל המשפחה להתלהב. מושלם לארוחת צהריים מהירה אך טעימה
  • ונסה חתוקאי
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • פחמימות
    11 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 281.7 קק״ל 1126.8 קק״ל
    פחמימות 11.2 גרם 44.7 גרם
    שומן 17.8 גרם 71.3 גרם
    נתרן 1.8 מ״ג 7.3 מ״ג
    חלבון 5.1 גרם 20.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 6.6 גרם
    שומן רווי 2.4 גרם 9.8 גרם
    כולסטרול 63.3 מ״ג 253.2 מ״ג
    סידן 22.3 מ״ג 89.2 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 3.2 מ״ג
    אשלגן 67.8 מ״ג 271.1 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 1.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • פחמימות
    11 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 281.7 קק״ל 1126.8 קק״ל
    פחמימות 11.2 גרם 44.7 גרם
    שומן 17.8 גרם 71.3 גרם
    נתרן 1.8 מ״ג 7.3 מ״ג
    חלבון 5.1 גרם 20.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 6.6 גרם
    שומן רווי 2.4 גרם 9.8 גרם
    כולסטרול 63.3 מ״ג 253.2 מ״ג
    סידן 22.3 מ״ג 89.2 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 3.2 מ״ג
    אשלגן 67.8 מ״ג 271.1 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 1.9 מ״ג
    סגור
עוף
ונסה חתוקאי
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

ציפוי

קראסט אגוזים ועשבי תיבול

תבנית האפייה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

חזה עוף צלוי עם קראסט אגוזים ועשבי תיבול
חזה עוף צלוי עם קראסט אגוזים ועשבי תיבול. צילום: ונסה חתוקאי
  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  3. בצלחת או קערה, מערבבים את כל מצרכי הקראסט לתערובת אחידה.
  4. בקערה, שמים את קמח הכוסמין המלא. בקערה נפרדת טורפים את הביצה יחד עם המלח והפלפל.
  5. מצפים את החזות בקמח, מעבירים לביצה ולאחר מכן לקערת הקראסט כך שכל החזות מצופים בצורה אחידה בתערובת האגוזים.
  6. משמנים את נייר האפייה עם 2 כפות שמן זית, מניחים את חזות העוף על השמן ומזלפים עליהם עוד 2-3 כפות שמן זית. אופים 15-20 דקות עד שהם מזהיבים.
  7. מוציאים מהתנור ומגישים לצד סלט חסה.
חזה עוף צלוי עם קראסט אגוזים ועשבי תיבול
חזה עוף צלוי עם קראסט אגוזים ועשבי תיבול. צילום: ונסה חתוקאי
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (3)

    Avatar

      Avatar
      Lizzy Shaanan

      הי, האם זה טעים גם לאחר יומיים-שלושה במקרר, וחימום במיקרוגל?

        Avatar
        מערכת Foody

        היי ליזי, חזה העוף עדיין ישאר טעים לאחר יומיים שלושה בקירור, אך תמיד עדיף לאכול מיד לאחר הבישול

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תגיות