בקר מפורק ברול חסה

כריך מנצח ודל פחמימה - בקר מפורק ברול חסה עם ירקות טריים ומוחמצים, ארוחת צהריים או ערב נפלאה ומשביעה
כריך מנצח ודל פחמימה - בקר מפורק ברול חסה עם ירקות טריים ומוחמצים, ארוחת צהריים או ערב נפלאה ומשביעה
  • אורלי פלאי-ברונשטיין
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 שעות ו-30 דק׳
  • פחמימות
    15 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 875.5 קק״ל 3502.0 קק״ל
    פחמימות 15.0 גרם 59.8 גרם
    שומן 24.1 גרם 96.2 גרם
    נתרן 1203.8 מ״ג 4815.1 מ״ג
    חלבון 94.9 גרם 379.4 גרם
    סיבים תזונתיים 4.1 גרם 16.5 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 2.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 64.3 מ״ג 257.2 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 2.4 מ״ג
    אשלגן 410.1 מ״ג 1640.5 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 שעות ו-30 דק׳
  • פחמימות
    15 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 875.5 קק״ל 3502.0 קק״ל
    פחמימות 15.0 גרם 59.8 גרם
    שומן 24.1 גרם 96.2 גרם
    נתרן 1203.8 מ״ג 4815.1 מ״ג
    חלבון 94.9 גרם 379.4 גרם
    סיבים תזונתיים 4.1 גרם 16.5 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 2.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 64.3 מ״ג 257.2 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 2.4 מ״ג
    אשלגן 410.1 מ״ג 1640.5 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.4 מ״ג
    סגור

נתח של כתף בקר שמתבשל הרבה זמן עד לריכוך מוחלט. אחרי הצינון, לוקחים שני מזלגות ובעזרתם מפרקים את הנתח לחוטים. מגלגלים בתוך עלי חסה עם ירקות טריים או מוחמצים.

טיפ: אם יש לכם סיר לחץ אפשר להסתפק בשעה-שעה ורבע של בישול.

מתכוני בשר
אורלי פלאי-ברונשטיין
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

בקר מפורק

הגשה

  • מפורקת לעלים
  • 1/4 בצל בינוני
    פרוס ועוד ירקות טריים ומוחמצים שאוהבים
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים סיר עם שמן וסוגרים את נתח הבשר כ-10 דקות מכל הצדדים.
  2. מוסיפים בצל, גזר ושורש פטרוזיליה. מתבלים בג׳ינג׳ר, שום, ויתר התבלינים. מוסיפים מים רותחים לכיסוי, מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים שלוש שעות. מוודאים שיש מספיק מים במהלך הבישול.
  3. מבשלים עד שהבשר רך מאוד ומתפרק לשערות. אם נשאר נוזל רב, מצמצמים ליצירת רוטב. עד כאן אפשר להכין מראש. לקרר ולחמם לפני ההגשה.
  4. מגישים חם, בתוך עלי חסה פריכים עם כמה טיפות של שמן שומשום, ירקות טריים ומוחמצים.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תגיות