קולפן

מרק בצל

מרק בצל

תהליך האידוי של טבעות הבצל, הגזר והטימין כשמכינים מרק בצל מוציא מהם ארומה וטעמים נפלאים, מנחמים ומרגיעים
מרק דלעת אסייתי

מרק דלעת אסייתי

מרק דלעת אסייתי בלי לעבוד קשה - משתמשים בפומפייה או מעבירים במעבד מזון עם דסקית של פומפייה את הירקות וזמן הבישול מתקצר ממש
מרק עגבניות קרמי

מרק עגבניות קרמי

מבשלים עגבניות עם ירקות שורש, שום ועשבי תיבול ואז טוחנים הכל למרקם חלק של מרק עגבניות קרמי ונהנים מכל היתרונות של העגבניות ושל הירקות
סלט סלק, סלרי ופקאנים

סלט סלק, סלרי ופקאנים

סלק הוא ירק שורש בעל טעם מיוחד וצבע משגע. סלט סלק עשיר במרקמים וטעמים ויכול להתאים כמעט לכל ארוחה. אפשר להשתמש בסלק מבושל לקיצור תהליכים
קציצות טונה

קציצות טונה

קופסת שימורי טונה זה משהו שיש תמיד במזווה וקל להכין בזכותה קציצות טונה משגעות, שילדים אוהבים לאכול גם כשהן בטמפ׳ החדר. מעולה לפיקניקים
סלט כרוב ופיצוחים

סלט כרוב ופיצוחים

סלט כרוב טעים, קראנצ׳י וסופר מזין בזכות עשבי התיבול והאגוזים הקלויים. אם מערבבים הכל, רק סמוך להגשה מתקבל סלט כרוב ממכר!
קרפצ'יו זוקיני

קרפצ’יו זוקיני

קרפצ'יו זוקיני היא מנת אירוח מרשימה שאפשר להכין בקלות. אם יש זוקיני בשני צבעים, ירוק וצהוב - מומלץ מאוד לשלב ביניהם!
סושי חביתה

סושי חביתה

אוהבים חביתה? גבינה? סלמון מעושן או טונה? עכשיו הוסיפו גם רצועות של מלפפון וגזר, ותנו לילדים לגלגל לעצמם סושי חביתה מפנק
ספרינג רול טופו וירקות

ספרינג רול טופו וירקות

ספרינג רול צבעוני ומלא בכל טוב שמכינים מדפי אורז. כיף להכין את הספרינג רול ולהגיש עם רוטב טעים לטבילה. עוד דרך נפלאה לצרוך ירקות בשלל צבעים וטעמים
צלי בקר ביין אדום

צלי בקר ביין אדום

יש נתחים שכל מה שהם צריכים, זה רק זמן בישול. צלי בקר קלאסי מכינים עם ירקות שורש, עשבי תיבול ויין . אם אין יין אפשר להחליף בבירה או מרק
לעוד מתכונים
לעוד מתכונים