טימין טרי

מרק בצל

מרק בצל

תהליך האידוי של טבעות הבצל, הגזר והטימין כשמכינים מרק בצל מוציא מהם ארומה וטעמים נפלאים, מנחמים ומרגיעים
פטה טבעוני

פטה טבעוני

פטה טבעוני וטעים, כי גם לנמנעים מכבד מגיע ממרח מוצלח וטעים לחג. כאן למשל החצילים והקשיו יוצרים יחד ממרח טעים במרקם קרמי שמזכיר פטה כבד
אוסובוקו עגל ים תיכוני

אוסובוקו עגל ים תיכוני

אוסובוקו הוא נתח הדורש בישול ארוך, שבסופו מתקבל נתח טעים ונימוח שנופל מהעצם. כדי לקבל אסאדו רך, מומלץ לקחת את הזמן ולהכין אותו מראש
קדירת עוף ופטריות ביין לבן

קדירת עוף ופטריות ביין לבן

כרעי עוף מבושלות בקדירה עם ירקות שורש, יין לבן, שום, חרדל ותימין, שיוצרים נתחי עוף בטעמים וניחוחות של ביסטרו צרפתי. טעים גם למחרת
כרוב בתנור

כרוב בתנור

כרוב בתנור זה מעדן מפתיע. אפשר לאפות בתנור, לצלות מכוסה על הגריל או בטאבון. התיבול כאן הוא בסיסי ואפשר לשנות אותו לפי סגנון הארוחה
פסטה זוקיני ברוטב אלי אוליו

פסטה זוקיני ברוטב אלי אוליו

פסטה זוקיני, שמכינים על ידי חיתוך הזוקיני לרצועות דקיקות, ומגישים ברוטב האיטלקי הקלאסי של שמן זית ושום. אפשר להגיש פסטה זוקיני גם ברוטב עגבניות או ברוטב פסטו
צלי בקר ביין אדום

צלי בקר ביין אדום

יש נתחים שכל מה שהם צריכים, זה רק זמן בישול. צלי בקר קלאסי מכינים עם ירקות שורש, עשבי תיבול ויין . אם אין יין אפשר להחליף בבירה או מרק
צלי עוף וירקות שורש בתנור

צלי עוף וירקות שורש בתנור

צלי עוף הוא מאכל אהוב, שיש בכל מטבח לאומי או עדתי. המתכון כאן בתיבול ים תיכוני עם לימון, עשבי תיבול, ירקות שורש ושמן זית
חזה עוף במעטפת

חזה עוף במעטפת

אורזים כל נתח חזה עוף בתוך נייר אפייה, כך שכל מנה מתובלת בנפרד, לפי מה שאוהבים. מוסיפים ירקות ארומטיים, זיתים, עגבניות מיובשות, פסטו ועוד
דגים שלמים בתנור עם סלט וטחינה

דגים שלמים בתנור עם סלט וטחינה

היתרון של דגים שלמים, שנצלים בתנור בשלמותם, הוא הטעם שמתקבל מהאדרה. אחרי שטועמים ממנו מוותרים על דגים מפולטים ומוכנים לשלם את ״מחיר״ ההתעסקות
לעוד מתכונים
לעוד מתכונים