מרק ירוקים חמצמץ

זהו לא המרק הכי פוטוגני, אבל זה מרק ירוקים טעים ואהוב כל כך, שבדרך כלל מכינים להגשה של קובה חמוסטה. הוא ירוק מרוב ירקות ירוקים וחמצמץ מלימון סחוט טרי, מאוד בריא ונפלא לחורף
זהו לא המרק הכי פוטוגני, אבל זה מרק ירוקים טעים ואהוב כל כך, שבדרך כלל מכינים להגשה של קובה חמוסטה. הוא ירוק מרוב ירקות ירוקים וחמצמץ מלימון סחוט טרי, מאוד בריא ונפלא לחורף
  • אורלי פלאי-ברונשטיין
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • פחמימות
    13 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 93.5 קק״ל 561.1 קק״ל
    פחמימות 13.4 גרם 80.7 גרם
    שומן 3.7 גרם 22.3 גרם
    נתרן 13.7 מ״ג 82.1 מ״ג
    חלבון 10.6 גרם 63.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 7.2 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 6.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 33.8 מ״ג 202.6 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 132.4 מ״ג 794.6 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • פחמימות
    13 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 93.5 קק״ל 561.1 קק״ל
    פחמימות 13.4 גרם 80.7 גרם
    שומן 3.7 גרם 22.3 גרם
    נתרן 13.7 מ״ג 82.1 מ״ג
    חלבון 10.6 גרם 63.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 7.2 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 6.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 33.8 מ״ג 202.6 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 132.4 מ״ג 794.6 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מאדים בצל, שום וסלרי, בסיר גדול עם שמן זית, כ-5 דקות, עד שעולה מהם ריח.
  2. מוסיפים קישואים ומנגולד, מאדים 2-3 דקות. יוצקים מים ומתבלים במלח ופלפל.
  3. אחרי 20 דקות טועמים ומוסיפים לימון. מתקנים תיבול ומגישים חם.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות