בולונז שעועית ירוקה

איך מכינים בולונז דל פחמימה? מחליפים את הפסטה בשעועית ירוקה! בולונז שעועית ירוקה משגע, בריא וטעים במיוחד שתרצו להכין ולאכול שוב ושוב
איך מכינים בולונז דל פחמימה? מחליפים את הפסטה בשעועית ירוקה! בולונז שעועית ירוקה משגע, בריא וטעים במיוחד שתרצו להכין ולאכול שוב ושוב
  • אורלי פלאי-ברונשטיין
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעתיים ו-35 דק׳
  • פחמימות
    22 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 470.5 קק״ל 1882.2 קק״ל
    פחמימות 22.4 גרם 89.4 גרם
    שומן 23.8 גרם 95.3 גרם
    נתרן 668.4 מ״ג 2673.5 מ״ג
    חלבון 40.2 גרם 160.8 גרם
    סיבים תזונתיים 8.6 גרם 34.2 גרם
    שומן רווי 7.8 גרם 31.4 גרם
    כולסטרול 113.8 מ״ג 455.0 מ״ג
    סידן 134.9 מ״ג 539.5 מ״ג
    ברזל 5.9 מ״ג 23.7 מ״ג
    אשלגן 1000.6 מ״ג 4002.5 מ״ג
    אבץ 8.7 מ״ג 34.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעתיים ו-35 דק׳
  • פחמימות
    22 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 470.5 קק״ל 1882.2 קק״ל
    פחמימות 22.4 גרם 89.4 גרם
    שומן 23.8 גרם 95.3 גרם
    נתרן 668.4 מ״ג 2673.5 מ״ג
    חלבון 40.2 גרם 160.8 גרם
    סיבים תזונתיים 8.6 גרם 34.2 גרם
    שומן רווי 7.8 גרם 31.4 גרם
    כולסטרול 113.8 מ״ג 455.0 מ״ג
    סידן 134.9 מ״ג 539.5 מ״ג
    ברזל 5.9 מ״ג 23.7 מ״ג
    אשלגן 1000.6 מ״ג 4002.5 מ״ג
    אבץ 8.7 מ״ג 34.7 מ״ג
    סגור

ראגו בולונז הוא תבשיל איטלקי מעולה וגם דרך נפלאה לבשל בשר בקר טחון עם הרבה ירקות והמון טעם וארומה. כשהראגו מוכן, מוסיפים לסיר שעועית ירוקה (בתפקיד הפסטה) מבשלים לריכוך ומקבלים ארוחה טעימה, מזינה ונפלאה.

מתכוני בשר
אורלי פלאי-ברונשטיין
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

בולונז

שעועית ירוקה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים סוטאז׳ (סיר רחב ונמוך שוליים) עם שמן זית ומאדים בו בצל, גזר וסלרי. כשהירקות מתרככים ועולה מהם ריח טוב, מוסיפים את הבקר הטחון, מטגנים ומפוררים בעזרת כף עץ, עד שהפירורים משנים צבע.
  2. מוסיפים את רסק העגבניות ונותנים לו להיפתח תוך ערבוב. מוסיפים גם עגבניות מרוסקות ומערבבים. מוסיפים עלי דפנה, עשבי תיבול, תבלינים, כוס מים רותחים ומכסים. מבשלים על אש קטנה שעה לפחות. מדי פעם בודקים אם יש צורך בעוד קצת מים (כדי לשמור מפני חריכה) ואם יש זמן מבשלים אפילו שעתיים. עד כאן אפשר להכין מראש ולחמם לפי הכמות הדרושה.
  3. לפני ההגשה מוסיפים כוס שעועית ירוקה לכל מנה ומבשלים יחד.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תגיות