מפתיעה וטעימה – עוגת שוקולד ללא גלוטן

נימוחה, טעימה, וללא גלוטן! עוגת שוקולד ללא גלוטן שמכינים בקלות, בלי ללכלך יותר מדי כלים, ואוכלים בהנאה בלי לדאוג מהפרת איזון הסוכר
נימוחה, טעימה, וללא גלוטן! עוגת שוקולד ללא גלוטן שמכינים בקלות, בלי ללכלך יותר מדי כלים, ואוכלים בהנאה בלי לדאוג מהפרת איזון הסוכר
  • מור לויאני
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • פחמימות
    7 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 72.1 קק״ל 576.8 קק״ל
    פחמימות 7.3 גרם 58.2 גרם
    שומן 3.4 גרם 27.3 גרם
    נתרן 16.2 מ״ג 129.9 מ״ג
    חלבון 3.1 גרם 24.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 15.5 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 11.2 גרם
    כולסטרול 73.9 מ״ג 591.1 מ״ג
    סידן 31.3 מ״ג 250.4 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 5.0 מ״ג
    אשלגן 109.6 מ״ג 877.2 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • פחמימות
    7 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 72.1 קק״ל 576.8 קק״ל
    פחמימות 7.3 גרם 58.2 גרם
    שומן 3.4 גרם 27.3 גרם
    נתרן 16.2 מ״ג 129.9 מ״ג
    חלבון 3.1 גרם 24.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 15.5 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 11.2 גרם
    כולסטרול 73.9 מ״ג 591.1 מ״ג
    סידן 31.3 מ״ג 250.4 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 5.0 מ״ג
    אשלגן 109.6 מ״ג 877.2 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור
מאפים דלי פחמימות
מור לויאני
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות חום עליון תחתון.
  2. מניחים בבלנדר את התפוח, הקקאו, אבקת האפייה והביצה. מערבלים עד לאיחוד.
  3. מוסיפים את שברי השוקולד. מערבבים בעדינות פנימה.
  4. מעבירים לתבנית אינגליש קייק משומנת ואופים 35 דקות.

    הערות

    • צריכה מופרזת של ממתיקים בסכרת ובפרט בסכרת היריון אינה מומלצת, יש להקפיד לאכול במידה ובמידת הצורך אף להתייעץ עם איש מקצוע בנוגע להתאמת הממתיק למצבכם הבריאותי

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תגיות