פשטידת ברוקולי עננים

פשטידת ברוקולי דלת פחמימה שלא תרצו להפסיק לאכול! מנת חלבון זריזה וטעימה שמתאימה לכל המשפחה, מקטן ועד גדול
פשטידת ברוקולי דלת פחמימה שלא תרצו להפסיק לאכול! מנת חלבון זריזה וטעימה שמתאימה לכל המשפחה, מקטן ועד גדול
  • שיר אלפי-זגר
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • פחמימות
    14 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 179.8 קק״ל 2157.1 קק״ל
    פחמימות 14.3 גרם 171.4 גרם
    שומן 8.1 גרם 97.2 גרם
    נתרן 123.7 מ״ג 1483.8 מ״ג
    חלבון 12.2 גרם 146.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 18.5 גרם
    שומן רווי 3.3 גרם 40.2 גרם
    כולסטרול 93.1 מ״ג 1116.8 מ״ג
    סידן 99.6 מ״ג 1195.7 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 10.4 מ״ג
    אשלגן 133.5 מ״ג 1602.4 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 9.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • פחמימות
    14 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 179.8 קק״ל 2157.1 קק״ל
    פחמימות 14.3 גרם 171.4 גרם
    שומן 8.1 גרם 97.2 גרם
    נתרן 123.7 מ״ג 1483.8 מ״ג
    חלבון 12.2 גרם 146.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 18.5 גרם
    שומן רווי 3.3 גרם 40.2 גרם
    כולסטרול 93.1 מ״ג 1116.8 מ״ג
    סידן 99.6 מ״ג 1195.7 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 10.4 מ״ג
    אשלגן 133.5 מ״ג 1602.4 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 9.0 מ״ג
    סגור

הפשטידה הזו הולכת לככב אצלכם בבית פשטידת ברוקולי עשירה בגבינות. היא מתאימה כתוספת פחמימה לארוחת הבוקר או הערב וגם יכולה להתאים לכל גיל, גם לקטנים שרק מתחילים לאכול אוכל מוצק. ואם אתן אימהות כמוני, ורק מחפשות ארוחה זריזה עם כמות יפה של חלבון שתשביע אתכן לאורך זמן – פשטידת ברוקולי עננים זה לגמרי המתכון בשבילכן.

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. קוצצים את הבצל והשום ומטגנים כמה דקות על המחבת.
  2. מפרקים את הברוקולי לפרחים קטנים ומבשלים בסיר עם מים רותחים עד שמתרכך. מסננים את המים. 
  3. בינתיים מערבבים בקערה את הקוטג׳, גבינת המוצרלה, הגבינה הלבנה, הביצים, קמח הכוסמין המלא, אבקת האפייה, המלח והפלפל ולאחר מכן מאחדים את הברוקולי, הבצל והשום עד שמתקבלת תערובת אחידה. 
  4. מחממים תנור ל180 מעלות ומרפדים בנייר אפייה תבנית מלבנית 25X16.
  5. מעבירים את הבלילה לתבנית ואופים בתנור 40-45 דקות, עד שהפשטידה שחומה מלמעלה. בתאבון!
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות