מרק דלעת אסייתי

מרק דלעת אסייתי בלי לעבוד קשה - משתמשים בפומפייה או מעבירים במעבד מזון עם דסקית של פומפייה את הירקות וזמן הבישול מתקצר ממש
מרק דלעת אסייתי בלי לעבוד קשה - משתמשים בפומפייה או מעבירים במעבד מזון עם דסקית של פומפייה את הירקות וזמן הבישול מתקצר ממש
  • אורלי פלאי-ברונשטיין
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • פחמימות
    16 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 136.8 קק״ל 821.0 קק״ל
    פחמימות 15.8 גרם 95.0 גרם
    שומן 5.8 גרם 34.7 גרם
    נתרן 153.6 מ״ג 921.4 מ״ג
    חלבון 2.5 גרם 14.9 גרם
    סיבים תזונתיים 5.1 גרם 30.6 גרם
    שומן רווי 2.6 גרם 15.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 57.1 מ״ג 342.3 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 5.0 מ״ג
    אשלגן 677.9 מ״ג 4067.7 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • פחמימות
    16 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 136.8 קק״ל 821.0 קק״ל
    פחמימות 15.8 גרם 95.0 גרם
    שומן 5.8 גרם 34.7 גרם
    נתרן 153.6 מ״ג 921.4 מ״ג
    חלבון 2.5 גרם 14.9 גרם
    סיבים תזונתיים 5.1 גרם 30.6 גרם
    שומן רווי 2.6 גרם 15.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 57.1 מ״ג 342.3 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 5.0 מ״ג
    אשלגן 677.9 מ״ג 4067.7 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    סגור
מתכוני מרקים
אורלי פלאי-ברונשטיין
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מאדים בצל, גזר, שום, ג׳ינג׳ר וצ׳ילי בסיר גדול עם שמן, כ-5 דקות, עד שעולה מהם ריח טוב.
  2. מוסיפים את הדלעת, מתבלים במלח ופלפל (מומלץ להוסיף גם חצי כפית תערובת חמשת התבלינים הסינית) ומערבבים. יוצקים מים, מביאים לרתיחה ומבשלים חצי שעה-45 דקות, עד שמתקבל מרק סמיך.
  3. מרסקים את המרק למרקם חלק, הכי נוח בעזרת מוט-בלנדר (או במעבד מזון). אם רוצים מוסיפים חלב קוקוס, טועמים ומתקנים תיבול.
  4. מחזירים לרתיחה מגישים חם.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות