-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 136.8 קק״ל 821.0 קק״לפחמימות 15.8 גרם 95.0 גרםשומן 5.8 גרם 34.7 גרםנתרן 153.6 מ״ג 921.4 מ״גחלבון 2.5 גרם 14.9 גרםסיבים תזונתיים 5.1 גרם 30.6 גרםשומן רווי 2.6 גרם 15.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 57.1 מ״ג 342.3 מ״גברזל 0.8 מ״ג 5.0 מ״גאשלגן 677.9 מ״ג 4067.7 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-15 דק׳
-
פחמימות16 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 136.8 קק״ל 821.0 קק״לפחמימות 15.8 גרם 95.0 גרםשומן 5.8 גרם 34.7 גרםנתרן 153.6 מ״ג 921.4 מ״גחלבון 2.5 גרם 14.9 גרםסיבים תזונתיים 5.1 גרם 30.6 גרםשומן רווי 2.6 גרם 15.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 57.1 מ״ג 342.3 מ״גברזל 0.8 מ״ג 5.0 מ״גאשלגן 677.9 מ״ג 4067.7 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״גסגור
מרכיבים 11 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-15 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 בצלים בינונייםקלופים וקצוצים
-
3 גזרים בינונייםקלופים וקצוצים
-
3 שיני שוםקצוצות
-
1 כפית שורש ג'ינג'רמגורר
-
1/2 פלפל צ’ילי אדום בינוניקצוץ, או יותר לאוהבי החריף
-
2 כפות שמן זית
-
500 גרם דלעתקלופה וקצוצה גס
-
1/2 כפית מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
-
1 1/2 ליטר מים
-
1/4 כוס חלב קוקוס
אופן הכנה
- מאדים בצל, גזר, שום, ג׳ינג׳ר וצ׳ילי בסיר גדול עם שמן, כ-5 דקות, עד שעולה מהם ריח טוב.
- מוסיפים את הדלעת, מתבלים במלח ופלפל (מומלץ להוסיף גם חצי כפית תערובת חמשת התבלינים הסינית) ומערבבים. יוצקים מים, מביאים לרתיחה ומבשלים חצי שעה-45 דקות, עד שמתקבל מרק סמיך.
- מרסקים את המרק למרקם חלק, הכי נוח בעזרת מוט-בלנדר (או במעבד מזון). אם רוצים מוסיפים חלב קוקוס, טועמים ומתקנים תיבול.
- מחזירים לרתיחה מגישים חם.
אופן הכנה
- מאדים בצל, גזר, שום, ג׳ינג׳ר וצ׳ילי בסיר גדול עם שמן, כ-5 דקות, עד שעולה מהם ריח טוב.
- מוסיפים את הדלעת, מתבלים במלח ופלפל (מומלץ להוסיף גם חצי כפית תערובת חמשת התבלינים הסינית) ומערבבים. יוצקים מים, מביאים לרתיחה ומבשלים חצי שעה-45 דקות, עד שמתקבל מרק סמיך.
- מרסקים את המרק למרקם חלק, הכי נוח בעזרת מוט-בלנדר (או במעבד מזון). אם רוצים מוסיפים חלב קוקוס, טועמים ומתקנים תיבול.
- מחזירים לרתיחה מגישים חם.
המתכון אושר על ידי דיאטנית קלינית ומנחת קבוצות לאיזון סוכר - ליאת ברנט
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)