סלט ביצים

כדי שיצא סלט ביצים טעים לא חייבים להעמיס במיונז. הכי חשוב להוסיף כמות יפה של בצל מטוגן ולתבל בשפע של פלפל שחור
כדי שיצא סלט ביצים טעים לא חייבים להעמיס במיונז. הכי חשוב להוסיף כמות יפה של בצל מטוגן ולתבל בשפע של פלפל שחור
  • מערכת Happy Food
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    5 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 231.1 קק״ל 1386.6 קק״ל
    פחמימות 5.2 גרם 31.5 גרם
    שומן 17.9 גרם 107.2 גרם
    נתרן 19.9 מ״ג 119.4 מ״ג
    חלבון 12.7 גרם 76.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 3.7 גרם
    שומן רווי 3.9 גרם 23.1 גרם
    כולסטרול 393.9 מ״ג 2363.2 מ״ג
    סידן 55.9 מ״ג 335.4 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 7.5 מ״ג
    אשלגן 179.5 מ״ג 1076.7 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 5.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    5 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 231.1 קק״ל 1386.6 קק״ל
    פחמימות 5.2 גרם 31.5 גרם
    שומן 17.9 גרם 107.2 גרם
    נתרן 19.9 מ״ג 119.4 מ״ג
    חלבון 12.7 גרם 76.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 3.7 גרם
    שומן רווי 3.9 גרם 23.1 גרם
    כולסטרול 393.9 מ״ג 2363.2 מ״ג
    סידן 55.9 מ״ג 335.4 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 7.5 מ״ג
    אשלגן 179.5 מ״ג 1076.7 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 5.6 מ״ג
    סגור
ממרחים
מערכת Happy Food
X

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים מחבת עם שמן על להבה בינונית, מוסיפים את הבצל ומטגנים על להבה בינונית כ-15 דקות, תוך כדי בחישה מדי פעם, עד שהבצל זהוב ורך. מוציאים את הבצל לצלחת.
  2. במקביל מבשלים את הביצים בסיר עם מים, מודדים 6 דקות אחרי שהמים הגיעו לרתיחה ומוציאים למים קרים.
  3. מקלפים ומרסקים את הביצים בעזרת מזלג, מוסיפים בצל מטוגן, מיונז, חרדל, מלח ופלפל. טועמים ומתקנים את התיבול. שומרים בכלי סגור במקרר.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תגיות