פאי פקאן קיטוגני דל פחמימה

פאי פקאן קיטוגני דל פחמימה משגע - הקינוח הכי טעים שתוכלו להכין לארוחת החג או לערב שבת. טעים, מרשים וללא חשש לאיזון רמות הסוכר
פאי פקאן קיטוגני דל פחמימה משגע - הקינוח הכי טעים שתוכלו להכין לארוחת החג או לערב שבת. טעים, מרשים וללא חשש לאיזון רמות הסוכר
  • גולדי אלישר
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 3 שעות ו-20 דק׳
  • פחמימות
    9 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 304.7 קק״ל 4875.2 קק״ל
    פחמימות 9.3 גרם 148.2 גרם
    שומן 30.7 גרם 490.7 גרם
    נתרן 2.5 מ״ג 40.1 מ״ג
    חלבון 5.3 גרם 84.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 20.9 גרם
    שומן רווי 10.3 גרם 164.0 גרם
    כולסטרול 99.2 מ״ג 1586.4 מ״ג
    סידן 29.4 מ״ג 470.5 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 8.3 מ״ג
    אשלגן 23.6 מ״ג 377.5 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 2.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 3 שעות ו-20 דק׳
  • פחמימות
    9 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 304.7 קק״ל 4875.2 קק״ל
    פחמימות 9.3 גרם 148.2 גרם
    שומן 30.7 גרם 490.7 גרם
    נתרן 2.5 מ״ג 40.1 מ״ג
    חלבון 5.3 גרם 84.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 20.9 גרם
    שומן רווי 10.3 גרם 164.0 גרם
    כולסטרול 99.2 מ״ג 1586.4 מ״ג
    סידן 29.4 מ״ג 470.5 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 8.3 מ״ג
    אשלגן 23.6 מ״ג 377.5 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 2.4 מ״ג
    סגור
מתכוני קינוחים ללא סוכר
גולדי אלישר
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

תחתית

מלית פקאן

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את התחתית: מחממים תנור ל-175 מעלות.
  2. מערבבים בקערה את קמח השקדים, החמאה המומסת והסוויטאנגו עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. מרפדים את תחתית תבנית הפאי (קוטר 24 ס”מ) בתערובת ולוחצים כדי ליצור תחתית אחידה.
  4. אופים בתנור שחומם מראש למשך 12-15 דקות עד שהתחתית מזהיבה מעט, מוציאים ומצננים.
  5. מכינים את המלית: ממיסים חמאה במיקרוגל כחצי דקה, מוסיפים סוויטאנגו חום ומערבבים היטב.
  6. מקציפים את הביצים בקערה נפרדת, ומוסיפים את תערובת החמאה החמה באיטיות תוך ערבוב מתמיד.
  7. מוסיפים את תמצית הווניל, סירופ המייפל אפס פחמימה, המלח והקינמון ומערבבים היטב.
  8. מרכיבים את פאי הפקאן: מוזגים את המלית על התחתית האפויה בתבנית.
  9. אופים בתנור שחומם מראש למשך 30 דקות, עד שהפאי מתייצב מוציאים ובזהירות מסדרים את חצאי הפקאן ומכניסים לתנור לעוד כ-7 דקות.
  10. מוציאים מהתנור, במקרר במשך שעתיים ופורסים ל-16 חתיכות.

* הצעת הגשה: ניתן להגיש עם שמנת מתוקה 38% מוקצפת ושברי פקאן. בתיאבון!

מוזמנים להיכנס לקבוצת הפייסבוק ולעמוד האינסטגרם של גולדי.

    הערות

    • צריכה מופרזת של ממתיקים בסכרת ובפרט בסכרת היריון אינה מומלצת, יש להקפיד לאכול במידה ובמידת הצורך אף להתייעץ עם איש מקצוע בנוגע להתאמת הממתיק למצבכם הבריאותי
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תגיות