אופן הכנה
- מכינים את התחתית: מחממים תנור ל-175 מעלות.
- מערבבים בקערה את קמח השקדים, החמאה המומסת והסוויטאנגו עד לקבלת תערובת אחידה.
- מרפדים את תחתית תבנית הפאי (קוטר 24 ס”מ) בתערובת ולוחצים כדי ליצור תחתית אחידה.
- אופים בתנור שחומם מראש למשך 12-15 דקות עד שהתחתית מזהיבה מעט, מוציאים ומצננים.
- מכינים את המלית: ממיסים חמאה במיקרוגל כחצי דקה, מוסיפים סוויטאנגו חום ומערבבים היטב.
- מקציפים את הביצים בקערה נפרדת, ומוסיפים את תערובת החמאה החמה באיטיות תוך ערבוב מתמיד.
- מוסיפים את תמצית הווניל, סירופ המייפל אפס פחמימה, המלח והקינמון ומערבבים היטב.
- מרכיבים את פאי הפקאן: מוזגים את המלית על התחתית האפויה בתבנית.
- אופים בתנור שחומם מראש למשך 30 דקות, עד שהפאי מתייצב מוציאים ובזהירות מסדרים את חצאי הפקאן ומכניסים לתנור לעוד כ-7 דקות.
- מוציאים מהתנור, במקרר במשך שעתיים ופורסים ל-16 חתיכות.
* הצעת הגשה: ניתן להגיש עם שמנת מתוקה 38% מוקצפת ושברי פקאן. בתיאבון!
תגובות (2)
איפה אפשר לקנות מייפל 0 פחמימות?
היי ענת, ניתן לרכוש מייפל ללא קלוריות וסוכר ברשתות המתמחות ובאונליין