-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 843.1 קק״ל 4215.6 קק״לפחמימות 31.3 גרם 156.3 גרםשומן 18.0 גרם 90.0 גרםנתרן 0.3 מ״ג 1.7 מ״גחלבון 39.0 גרם 195.1 גרםסיבים תזונתיים 5.1 גרם 25.5 גרםשומן רווי 5.3 גרם 26.5 גרםכולסטרול 3.6 מ״ג 18.0 מ״גסידן 140.6 מ״ג 702.8 מ״גברזל 4.1 מ״ג 20.6 מ״גאשלגן 690.9 מ״ג 3454.3 מ״גאבץ 6.8 מ״ג 34.1 מ״גסגור
-
מרכיבים17
-
הכנה 20 דק׳כולל שעתיים ו-5 דק׳
-
פחמימות31 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 843.1 קק״ל 4215.6 קק״לפחמימות 31.3 גרם 156.3 גרםשומן 18.0 גרם 90.0 גרםנתרן 0.3 מ״ג 1.7 מ״גחלבון 39.0 גרם 195.1 גרםסיבים תזונתיים 5.1 גרם 25.5 גרםשומן רווי 5.3 גרם 26.5 גרםכולסטרול 3.6 מ״ג 18.0 מ״גסידן 140.6 מ״ג 702.8 מ״גברזל 4.1 מ״ג 20.6 מ״גאשלגן 690.9 מ״ג 3454.3 מ״גאבץ 6.8 מ״ג 34.1 מ״גסגור
מרכיבים 17 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-5 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 ק"ג בשר אונטריבחתוך לקוביות
-
3 כפות שמן זית
-
1 שורש סלרי בינוניחתוך גס
-
1 שורש פטרוזיליה בינוניקלוף וחתוך גס
-
1 קולורבי בינוניאו לפת, קלוף וחתוך גס
-
2 גזרים קטניםקלופים וחתוכים גס
-
2 גבעולי כרישותחתוכה גס
-
4 בצלים קטניםקלופים ושלמים
-
1 ראש שוםחצוי
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
4 גבעולי טימין טרי
-
2 כפות פטריות שמפיניוןמיובשות, שהושרו במים (לא חובה)
-
2 יחידות עלי דפנה
-
3 גרגיר פלפל אנגלי
-
1/2 כוס יין אדום יבש
-
2 1/2 כוסות ציר עוףאו ציר ירקות/בקר או מים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-160 מעלות.
- סוגרים את קוביות הבשר בקדירה חמה עם שמן זית. מוסיפים את השורשים ומזגגים יחד.
- מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים טימין, פטריות מיובשות, עלי דפנה וגרגרי פלפל אנגלי.
- יוצקים יין לסיר הבשר ומניחים לאלכוהול להתאדות.
- יוצקים את המרק או המים, מכסים ומעבירים לתנור למשך שלוש שעות עד שהבשר רך מאוד.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-160 מעלות.
- סוגרים את קוביות הבשר בקדירה חמה עם שמן זית. מוסיפים את השורשים ומזגגים יחד.
- מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים טימין, פטריות מיובשות, עלי דפנה וגרגרי פלפל אנגלי.
- יוצקים יין לסיר הבשר ומניחים לאלכוהול להתאדות.
- יוצקים את המרק או המים, מכסים ומעבירים לתנור למשך שלוש שעות עד שהבשר רך מאוד.
המתכון אושר על ידי דיאטנית קלינית ומנחת קבוצות לאיזון סוכר - ליאת ברנט
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)