צלי אונטריב וירקות שורש

ארוחה בסיר אחד: אונטריב הוא נתח מושלם להכנת צלי. מוסיפים שורשים ויין אדום ומתקבל מעדן. אם רוצים אפשר להגיש לצד אורז מלא
ארוחה בסיר אחד: אונטריב הוא נתח מושלם להכנת צלי. מוסיפים שורשים ויין אדום ומתקבל מעדן. אם רוצים אפשר להגיש לצד אורז מלא
  • אורלי פלאי-ברונשטיין
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-5 דק׳
  • פחמימות
    31 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 843.1 קק״ל 4215.6 קק״ל
    פחמימות 31.3 גרם 156.3 גרם
    שומן 18.0 גרם 90.0 גרם
    נתרן 0.3 מ״ג 1.7 מ״ג
    חלבון 39.0 גרם 195.1 גרם
    סיבים תזונתיים 5.1 גרם 25.5 גרם
    שומן רווי 5.3 גרם 26.5 גרם
    כולסטרול 3.6 מ״ג 18.0 מ״ג
    סידן 140.6 מ״ג 702.8 מ״ג
    ברזל 4.1 מ״ג 20.6 מ״ג
    אשלגן 690.9 מ״ג 3454.3 מ״ג
    אבץ 6.8 מ״ג 34.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-5 דק׳
  • פחמימות
    31 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 843.1 קק״ל 4215.6 קק״ל
    פחמימות 31.3 גרם 156.3 גרם
    שומן 18.0 גרם 90.0 גרם
    נתרן 0.3 מ״ג 1.7 מ״ג
    חלבון 39.0 גרם 195.1 גרם
    סיבים תזונתיים 5.1 גרם 25.5 גרם
    שומן רווי 5.3 גרם 26.5 גרם
    כולסטרול 3.6 מ״ג 18.0 מ״ג
    סידן 140.6 מ״ג 702.8 מ״ג
    ברזל 4.1 מ״ג 20.6 מ״ג
    אשלגן 690.9 מ״ג 3454.3 מ״ג
    אבץ 6.8 מ״ג 34.1 מ״ג
    סגור
מתכוני בשר
אורלי פלאי-ברונשטיין
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
  2. סוגרים את קוביות הבשר בקדירה חמה עם שמן זית. מוסיפים את השורשים ומזגגים יחד.
  3. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים טימין, פטריות מיובשות, עלי דפנה וגרגרי פלפל אנגלי.
  4. יוצקים יין לסיר הבשר ומניחים לאלכוהול להתאדות.
  5. יוצקים את המרק או המים, מכסים ומעבירים לתנור למשך שלוש שעות עד שהבשר רך מאוד.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תגיות