קדירת עוף ופטריות ביין לבן

כרעי עוף מבושלות בקדירה עם ירקות שורש, יין לבן, שום, חרדל ותימין, שיוצרים נתחי עוף בטעמים וניחוחות של ביסטרו צרפתי. טעים גם למחרת
כרעי עוף מבושלות בקדירה עם ירקות שורש, יין לבן, שום, חרדל ותימין, שיוצרים נתחי עוף בטעמים וניחוחות של ביסטרו צרפתי. טעים גם למחרת
  • אורלי פלאי-ברונשטיין
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • פחמימות
    14 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 479.4 קק״ל 2876.4 קק״ל
    פחמימות 13.5 גרם 81.0 גרם
    שומן 25.3 גרם 152.0 גרם
    נתרן 136.6 מ״ג 819.7 מ״ג
    חלבון 33.1 גרם 198.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 11.6 גרם
    שומן רווי 4.1 גרם 24.7 גרם
    כולסטרול 115.5 מ״ג 693.0 מ״ג
    סידן 47.2 מ״ג 283.4 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 13.2 מ״ג
    אשלגן 623.5 מ״ג 3740.8 מ״ג
    אבץ 3.3 מ״ג 19.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • פחמימות
    14 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 479.4 קק״ל 2876.4 קק״ל
    פחמימות 13.5 גרם 81.0 גרם
    שומן 25.3 גרם 152.0 גרם
    נתרן 136.6 מ״ג 819.7 מ״ג
    חלבון 33.1 גרם 198.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 11.6 גרם
    שומן רווי 4.1 גרם 24.7 גרם
    כולסטרול 115.5 מ״ג 693.0 מ״ג
    סידן 47.2 מ״ג 283.4 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 13.2 מ״ג
    אשלגן 623.5 מ״ג 3740.8 מ״ג
    אבץ 3.3 מ״ג 19.9 מ״ג
    סגור
עוף
אורלי פלאי-ברונשטיין
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. מתבלים את נתחי העוף בחרדל, מלח ופלפל ומניחים בתבנית רחבה עם שמן זית, בצלים, גזרים, שום, פטריות וענפי טימין. מתבלים גם את הירקות במלח ופלפל, מניחים נייר אפייה מעל לתכולה ומהדקים עם נייר כסף לאטימה מלאה. צולים כ-45 דקות.
  3. מסירים את הכיסוי, יוצקים יין לבן וצולים עוד חצי שעה, מדי פעם יוצקים מהרוטב על חלקי העוף (או שהופכים את הנתחים בתוך הרוטב) וממתינים ליצירת גוון זהב עמוק. מגישים חם.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (2)

    Avatar

      Avatar
      נירה דפני

      האם אפשר להכין את המתכון עם נתחי עוף? ואם כן – מהן ההנחיות לגבי חום התנור ומשך האפייה? תודה!

        Avatar
        מערכת Foody

        היי נירה, אפשר להשתמש בכל חלקי העוף במנה, ללא שינוי בחום התנור. אנחנו ממליצים לבדוק את זמן השהייה בתנור, ולבדוק את העוף תוך כדי הכנה.

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תגיות