קינוח כוסות משגע: מסקרפונה, שוקולד ושקדים
מסקרפונה מוקצפת, שוקולד מתוק וחמים, תוספות קראנצ'יות וטעימות, מה עוד אפשר לבקש מקינוח? קינוח כוסות מסקרפונה, שוקולד ושקדים אישי ומתוק לכל אורח בשולחן החג שלכם
מסקרפונה מוקצפת, שוקולד מתוק וחמים, תוספות קראנצ'יות וטעימות, מה עוד אפשר לבקש מקינוח? קינוח כוסות מסקרפונה, שוקולד ושקדים אישי ומתוק לכל אורח בשולחן החג שלכם
- גולדי אלישר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 546.0 קק״ל 5460.4 קק״לפחמימות 9.8 גרם 98.4 גרםשומן 49.0 גרם 490.4 גרםנתרן 14.8 מ״ג 148.0 מ״גחלבון 7.5 גרם 75.1 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 3.0 גרםשומן רווי 26.4 גרם 263.5 גרםכולסטרול 87.3 מ״ג 872.8 מ״גסידן 55.7 מ״ג 556.6 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 38.0 מ״ג 380.0 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.2 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
פחמימות10 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 546.0 קק״ל 5460.4 קק״לפחמימות 9.8 גרם 98.4 גרםשומן 49.0 גרם 490.4 גרםנתרן 14.8 מ״ג 148.0 מ״גחלבון 7.5 גרם 75.1 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 3.0 גרםשומן רווי 26.4 גרם 263.5 גרםכולסטרול 87.3 מ״ג 872.8 מ״גסידן 55.7 מ״ג 556.6 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 38.0 מ״ג 380.0 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.2 מ״גסגור
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
קרם
-
250 גרם גבינת מסקרפונה
-
500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
150 גרם שוקולד מריר 85%
-
2 כפות שמן קוקוס
-
3כפות או 60 גרם אינסטנט פודינג וניל ללא סוכר סוויטאנגו
תוספות לקישוט
-
100 גרם שקדים פרוסיםקלויים
-
100 גרם אגוזי מלךקצוצים
-
50 גרם שוקולד מריר 85%מגורד
אופן הכנה
- מקציפים את השמנת ותוך כדי הקצפה מוסיפים את פודינג הוניל. לאחר שנוצר קצף יציב מוסיפים את גבינת השמנת ומקציפים קלות לאיחוד.
- מעבירים לשקית זילוף ושמים בכוסות כמות של חצי מגודל הכוסות.
- במיקרוגל ממיסים את השוקולד בפולסים עם שמן הקוקוס כדקה.
- מערבבים היטב ומזלפים שכבה מעל הקצפת בכוסות.
- לקישוט - שוקולד מגורד / אגוזי מלך קצוצים / קוקוס / שקדים.
אופן הכנה
- מקציפים את השמנת ותוך כדי הקצפה מוסיפים את פודינג הוניל. לאחר שנוצר קצף יציב מוסיפים את גבינת השמנת ומקציפים קלות לאיחוד.
- מעבירים לשקית זילוף ושמים בכוסות כמות של חצי מגודל הכוסות.
- במיקרוגל ממיסים את השוקולד בפולסים עם שמן הקוקוס כדקה.
- מערבבים היטב ומזלפים שכבה מעל הקצפת בכוסות.
- לקישוט - שוקולד מגורד / אגוזי מלך קצוצים / קוקוס / שקדים.
הערות
- צריכה מופרזת של ממתיקים בסכרת ובפרט בסכרת היריון אינה מומלצת, יש להקפיד לאכול במידה ובמידת הצורך אף להתייעץ עם איש מקצוע בנוגע להתאמת הממתיק למצבכם הבריאותי
הערות
- צריכה מופרזת של ממתיקים בסכרת ובפרט בסכרת היריון אינה מומלצת, יש להקפיד לאכול במידה ובמידת הצורך אף להתייעץ עם איש מקצוע בנוגע להתאמת הממתיק למצבכם הבריאותי
המתכון אושר על ידי דיאטנית קלינית מוסמכת לטרום סוכרתיים, סוכרתיים וסוכרת הריון שיר אלפי-זגר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)