-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 241.4 קק״ל 965.7 קק״לפחמימות 14.0 גרם 55.9 גרםשומן 13.9 גרם 55.5 גרםנתרן 100.6 מ״ג 402.6 מ״גחלבון 13.8 גרם 55.4 גרםסיבים תזונתיים 2.9 גרם 11.5 גרםשומן רווי 4.4 גרם 17.6 גרםכולסטרול 303.5 מ״ג 1213.9 מ״גסידן 107.4 מ״ג 429.6 מ״גברזל 2.6 מ״ג 10.5 מ״גאשלגן 372.2 מ״ג 1488.7 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 4.3 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 5 דק׳כולל 20 דק׳
-
פחמימות14 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 241.4 קק״ל 965.7 קק״לפחמימות 14.0 גרם 55.9 גרםשומן 13.9 גרם 55.5 גרםנתרן 100.6 מ״ג 402.6 מ״גחלבון 13.8 גרם 55.4 גרםסיבים תזונתיים 2.9 גרם 11.5 גרםשומן רווי 4.4 גרם 17.6 גרםכולסטרול 303.5 מ״ג 1213.9 מ״גסידן 107.4 מ״ג 429.6 מ״גברזל 2.6 מ״ג 10.5 מ״גאשלגן 372.2 מ״ג 1488.7 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 4.3 מ״גסגור
מרכיבים 12 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
15 גרם חמאה
-
1 כף שמן זית
-
1 גבעול כרישההחלק הלבן - פרוסה דק
-
2 שיני שוםקצוצות
-
2 זוקיני ירוק קטניםאו קישואים, פרוסים דק
-
1 ראש ברוקוליחתוך גס
-
1 כוס שעועית ירוקה טרייה
-
1 קורט מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
2 כוסות עלי תרדאו מנגולד קצוץ
-
1/2 כוס שמנת לבישול 9%
-
4 ביצים L
אופן הכנה
- מחממים מחבת רחבה ועמוקה עם חמאה ושמן זית ומאדים בה את הכרישה והשום על חום בינוני-נמוך 4-5 דקות.
- מוסיפים את פרוסות הזוקיני, הברוקולי והשעועית ומתבלים במלח ופלפל. מוסיפים רבע כוס מים, מכסים ומניחים לירקות להתרכך כמה דקות.
- מוסיפים עלי תרד ושמנת ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.
- מוסיפים ביצים ומבשלים 3-4 דקות עד שהן עשויות לפי דרגת העשייה הרצויה. מגישים חם.
אופן הכנה
- מחממים מחבת רחבה ועמוקה עם חמאה ושמן זית ומאדים בה את הכרישה והשום על חום בינוני-נמוך 4-5 דקות.
- מוסיפים את פרוסות הזוקיני, הברוקולי והשעועית ומתבלים במלח ופלפל. מוסיפים רבע כוס מים, מכסים ומניחים לירקות להתרכך כמה דקות.
- מוסיפים עלי תרד ושמנת ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.
- מוסיפים ביצים ומבשלים 3-4 דקות עד שהן עשויות לפי דרגת העשייה הרצויה. מגישים חם.
המתכון אושר על ידי דיאטנית קלינית ומנחת קבוצות לאיזון סוכר - ליאת ברנט
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)