-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 231.1 קק״ל 1386.6 קק״לפחמימות 5.2 גרם 31.5 גרםשומן 17.9 גרם 107.2 גרםנתרן 19.9 מ״ג 119.4 מ״גחלבון 12.7 גרם 76.1 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 3.7 גרםשומן רווי 3.9 גרם 23.1 גרםכולסטרול 393.9 מ״ג 2363.2 מ״גסידן 55.9 מ״ג 335.4 מ״גברזל 1.2 מ״ג 7.5 מ״גאשלגן 179.5 מ״ג 1076.7 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 5.6 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 10 דק׳כולל 25 דק׳
-
פחמימות5 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 231.1 קק״ל 1386.6 קק״לפחמימות 5.2 גרם 31.5 גרםשומן 17.9 גרם 107.2 גרםנתרן 19.9 מ״ג 119.4 מ״גחלבון 12.7 גרם 76.1 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 3.7 גרםשומן רווי 3.9 גרם 23.1 גרםכולסטרול 393.9 מ״ג 2363.2 מ״גסידן 55.9 מ״ג 335.4 מ״גברזל 1.2 מ״ג 7.5 מ״גאשלגן 179.5 מ״ג 1076.7 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 5.6 מ״גסגור
מרכיבים 7 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 כפות שמן זית
-
2 בצלים בינונייםקצוצים
-
8 ביצים L
-
1 כף מיונז לייט
-
1 כפית חרדל דיז’וןגרגרים
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מחממים מחבת עם שמן על להבה בינונית, מוסיפים את הבצל ומטגנים על להבה בינונית כ-15 דקות, תוך כדי בחישה מדי פעם, עד שהבצל זהוב ורך. מוציאים את הבצל לצלחת.
- במקביל מבשלים את הביצים בסיר עם מים, מודדים 6 דקות אחרי שהמים הגיעו לרתיחה ומוציאים למים קרים.
- מקלפים ומרסקים את הביצים בעזרת מזלג, מוסיפים בצל מטוגן, מיונז, חרדל, מלח ופלפל. טועמים ומתקנים את התיבול. שומרים בכלי סגור במקרר.
אופן הכנה
- מחממים מחבת עם שמן על להבה בינונית, מוסיפים את הבצל ומטגנים על להבה בינונית כ-15 דקות, תוך כדי בחישה מדי פעם, עד שהבצל זהוב ורך. מוציאים את הבצל לצלחת.
- במקביל מבשלים את הביצים בסיר עם מים, מודדים 6 דקות אחרי שהמים הגיעו לרתיחה ומוציאים למים קרים.
- מקלפים ומרסקים את הביצים בעזרת מזלג, מוסיפים בצל מטוגן, מיונז, חרדל, מלח ופלפל. טועמים ומתקנים את התיבול. שומרים בכלי סגור במקרר.
המתכון אושר על ידי דיאטנית קלינית ומנחת קבוצות לאיזון סוכר - ליאת ברנט
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)