ספרינג רול טופו וירקות
ספרינג רול צבעוני ומלא בכל טוב שמכינים מדפי אורז. כיף להכין את הספרינג רול ולהגיש עם רוטב טעים לטבילה. עוד דרך נפלאה לצרוך ירקות בשלל צבעים וטעמים
ספרינג רול צבעוני ומלא בכל טוב שמכינים מדפי אורז. כיף להכין את הספרינג רול ולהגיש עם רוטב טעים לטבילה. עוד דרך נפלאה לצרוך ירקות בשלל צבעים וטעמים
- מערכת Happy Food
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 117.8 קק״ל 1178.1 קק״לפחמימות 15.0 גרם 150.0 גרםשומן 4.7 גרם 46.7 גרםנתרן 8.6 מ״ג 85.6 מ״גחלבון 4.5 גרם 45.3 גרםסיבים תזונתיים 2.9 גרם 28.6 גרםשומן רווי 0.5 גרם 5.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 36.1 מ״ג 361.5 מ״גברזל 0.4 מ״ג 4.3 מ״גאשלגן 241.7 מ״ג 2416.6 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 2.0 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 25 דק׳כולל 40 דק׳
-
פחמימות15 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 117.8 קק״ל 1178.1 קק״לפחמימות 15.0 גרם 150.0 גרםשומן 4.7 גרם 46.7 גרםנתרן 8.6 מ״ג 85.6 מ״גחלבון 4.5 גרם 45.3 גרםסיבים תזונתיים 2.9 גרם 28.6 גרםשומן רווי 0.5 גרם 5.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 36.1 מ״ג 361.5 מ״גברזל 0.4 מ״ג 4.3 מ״גאשלגן 241.7 מ״ג 2416.6 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 2.0 מ״גסגור
מרכיבים 15 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
מלית להקפצה
-
2 כפות שמן זית
-
1 כפית שמן שומשום
-
1/4 כרוב לבן בינוניחתוך לרצועות דקיקות
-
2 גזרים בינונייםקלופים וחתוכים לרצועות דקיקות
-
2 זוקיני ירוק בינונייםחתוכים לרצועות דקיקות
-
150 גרם טופו קשהחתוך לרצועות דקות או מפורר
רוטב
-
1/3 כוס רוטב סויה דל נתרן
-
3 כפות מיץ לימוןאו מיץ ליים
-
1 כפית גדושה שורש ג'ינג'רמגורר
-
2 שיני שוםכתושות
-
1/2 פלפל צ’ילי אדום בינוניפרוס דק דק
-
2 כפות כוסברהקצוצה
אופן הכנה
- מערבבים את חומרי הרוטב, שישמש לתיבול ולהגשה.
- מכינים את המלית המוקפצת: מחממים ווק עם שמן זית ושמן שומשום ומקפיצים את הירקות 3-4 דקות עד להזהבה קלה. מוסיפים את הטופו. מתבלים ב-3 כפות מהרוטב ומערבבים.
- סמוך להגשה, ממלאים את הרולים: טובלים כל דף אורז במים ל-10 שניות לריכוך ומניחים על שיש משומן קלות בשמן שומשום.
- מניחים 2 כפות מלית ומעל מניחים בצל ירוק, כוסברה ונענע. מגלגלים: גלגול אחד קדימה, קיפול הצדדים פנימה ואז גלגול מהודק היטב עד הסוף. דפי האורז נדבקים היטב.
- מגישים את הרולים עם הרוטב.
אופן הכנה
- מערבבים את חומרי הרוטב, שישמש לתיבול ולהגשה.
- מכינים את המלית המוקפצת: מחממים ווק עם שמן זית ושמן שומשום ומקפיצים את הירקות 3-4 דקות עד להזהבה קלה. מוסיפים את הטופו. מתבלים ב-3 כפות מהרוטב ומערבבים.
- סמוך להגשה, ממלאים את הרולים: טובלים כל דף אורז במים ל-10 שניות לריכוך ומניחים על שיש משומן קלות בשמן שומשום.
- מניחים 2 כפות מלית ומעל מניחים בצל ירוק, כוסברה ונענע. מגלגלים: גלגול אחד קדימה, קיפול הצדדים פנימה ואז גלגול מהודק היטב עד הסוף. דפי האורז נדבקים היטב.
- מגישים את הרולים עם הרוטב.
המתכון אושר על ידי דיאטנית קלינית ומנחת קבוצות לאיזון סוכר - ליאת ברנט
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (2)
5 מנות סהכ 118 קלוריות?
היי ענבל, הקלוריות מתייחסות למנה אחת