פשטידת תירס שילדים אוהבים
יש ילד שלא אוהב פשטידת תירס טרייה מהתנור? קבלו מתכון פשוט לפשטידת תירס נפלאה ודלת פחמימה שהילדים יוכלו לעזור לכם להכין, וכמובן גם לאכול
יש ילד שלא אוהב פשטידת תירס טרייה מהתנור? קבלו מתכון פשוט לפשטידת תירס נפלאה ודלת פחמימה שהילדים יוכלו לעזור לכם להכין, וכמובן גם לאכול
- אלונה אקרלינג
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 111.2 קק״ל 1111.9 קק״לפחמימות 8.2 גרם 82.3 גרםשומן 4.9 גרם 48.9 גרםנתרן 200.1 מ״ג 2001.5 מ״גחלבון 8.7 גרם 87.5 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 14.4 גרםשומן רווי 2.1 גרם 20.8 גרםכולסטרול 91.1 מ״ג 911.0 מ״גסידן 12.9 מ״ג 129.1 מ״גברזל 0.3 מ״ג 2.6 מ״גאשלגן 40.8 מ״ג 407.6 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 2.7 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 10 דק׳כולל 50 דק׳
-
פחמימות8 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 111.2 קק״ל 1111.9 קק״לפחמימות 8.2 גרם 82.3 גרםשומן 4.9 גרם 48.9 גרםנתרן 200.1 מ״ג 2001.5 מ״גחלבון 8.7 גרם 87.5 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 14.4 גרםשומן רווי 2.1 גרם 20.8 גרםכולסטרול 91.1 מ״ג 911.0 מ״גסידן 12.9 מ״ג 129.1 מ״גברזל 0.3 מ״ג 2.6 מ״גאשלגן 40.8 מ״ג 407.6 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 2.7 מ״גסגור
מרכיבים 11 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 גביע קוטג’ 5%
-
3 כפות גבינה לבנה 5%
-
100 גרם גבינה בולגריתמגורדת
-
1/2 כוס גבינה צהובה 9%מגורדת - אחוז שומן לבחירתכם
-
3 ביצים L
-
3 כפות קמח כוסמין מלאאו קמח שקדים/קמח מלא
-
1 קופסת שימורים גרגירי תירסמסוננת מהמים וללא תוספת סוכר
-
2 שיני שוםכתושות
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור טחון
-
2 כפות גבינת פרמזןמגורדת - לפיזור
אופן הכנה
- מחממים תנור ל180 מעלות חום עליון תחתון.
- מערבבים בקערה קוטג’, גבינה לבנה וגבינה צהובה מגוררת. מוסיפים את הבולגרית המפוררת ומערבבים.
- מוסיפים את הביצים וטורפים. מוסיפים את הקמח, המלח, הפלפל והשום ומערבבים היטב.
- מוסיפים לקערה את התירס ומערבבים.
- משמנים תבנית מלבנית בינונית במעט שמן ומעבירים אליה את הבלילה, מפזרים למעלה את הפרמזן ואופים כ40 דקות עד שהפשטידה מזהיבה מלמעלה.
- מוציאים לצינון ופורסים, בתיאבון!
אופן הכנה
- מחממים תנור ל180 מעלות חום עליון תחתון.
- מערבבים בקערה קוטג’, גבינה לבנה וגבינה צהובה מגוררת. מוסיפים את הבולגרית המפוררת ומערבבים.
- מוסיפים את הביצים וטורפים. מוסיפים את הקמח, המלח, הפלפל והשום ומערבבים היטב.
- מוסיפים לקערה את התירס ומערבבים.
- משמנים תבנית מלבנית בינונית במעט שמן ומעבירים אליה את הבלילה, מפזרים למעלה את הפרמזן ואופים כ40 דקות עד שהפשטידה מזהיבה מלמעלה.
- מוציאים לצינון ופורסים, בתיאבון!
המתכון אושר על ידי דיאטנית קלינית מוסמכת לטרום סוכרתיים, סוכרתיים וסוכרת הריון שיר אלפי-זגר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)