קרקר ללא גלוטן דל פחמימה

מתכון כיפי וטעים להכנת קרקר ללא גלוטן, קראנצ'י וממכר, דל פחמימה, קליל להכנה, שתמיד כיף שיש על השיש במטבח
מתכון כיפי וטעים להכנת קרקר ללא גלוטן, קראנצ'י וממכר, דל פחמימה, קליל להכנה, שתמיד כיף שיש על השיש במטבח
  • אלונה אקרלינג
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • פחמימות
    2 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 40.0 קק״ל 998.8 קק״ל
    פחמימות 1.5 גרם 37.8 גרם
    שומן 3.4 גרם 85.6 גרם
    נתרן 31.6 מ״ג 790.8 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 29.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 28.5 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 9.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 7.6 מ״ג 191.1 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 6.4 מ״ג
    אשלגן 15.3 מ״ג 382.7 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 3.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • פחמימות
    2 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 40.0 קק״ל 998.8 קק״ל
    פחמימות 1.5 גרם 37.8 גרם
    שומן 3.4 גרם 85.6 גרם
    נתרן 31.6 מ״ג 790.8 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 29.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 28.5 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 9.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 7.6 מ״ג 191.1 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 6.4 מ״ג
    אשלגן 15.3 מ״ג 382.7 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 3.8 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

קרקרים

פיזור מעל

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה משומן.
  2. משרים את זרעי הצ’יה בקערה קטנה עם 1/4 כוס מים ל-10 דקות.
  3. בינתיים מערבבים בקערה את זרעי הפשתן עם גרעיני דלעת וחמנייה, קמח שקדים, אבקת שום ומלח. 
  4. לאחר שזרעי הצ’יה המושרים הופכים למרקם צמיגי מוסיפים אותם יחד עם 3/4 כוס מים ומערבבים.
  5. יוצקים את התערובת על נייר האפייה ומשטחים דק ככל האפשר. מפזרים מעל את המלח גס והשומשום.
  6. אופים 40 דקות עד שהתערובת מתקשה ומקבלים גוון זהוב, מוציאים מהתנור ומשאירים את התנור דולק ומעלים את הטמפרטורה ל-200 מעלות.
  7. לאחר שיריעת הבצק מצטננת לגמרי שוברים אותה בעזרת הידיים לקרקרים ומכניסים שוב לתנור ל-5 דקות נוספות לייבוש מלא.
  8. שומרים בצנצנת\קופסה אטומה.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות