גראטן ירקות לכל המשפחה

גראטן ירקות משגע וצבעוני שכל בני המשפחה יאהבו! הוא עשיר בירקות מגוונים, גבינות מעולות ושמנת, נפלא לבראנץ' או כל ארוחה חלבית
גראטן ירקות משגע וצבעוני שכל בני המשפחה יאהבו! הוא עשיר בירקות מגוונים, גבינות מעולות ושמנת, נפלא לבראנץ' או כל ארוחה חלבית
  • שיר אלפי-זגר
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים
  • פחמימות
    18 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 253.8 קק״ל 2537.5 קק״ל
    פחמימות 17.9 גרם 178.9 גרם
    שומן 16.1 גרם 160.9 גרם
    נתרן 76.1 מ״ג 761.4 מ״ג
    חלבון 9.3 גרם 93.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.9 גרם 29.0 גרם
    שומן רווי 9.3 גרם 92.9 גרם
    כולסטרול 36.9 מ״ג 369.0 מ״ג
    סידן 170.7 מ״ג 1707.4 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 10.7 מ״ג
    אשלגן 421.6 מ״ג 4216.0 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 7.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים
  • פחמימות
    18 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 253.8 קק״ל 2537.5 קק״ל
    פחמימות 17.9 גרם 178.9 גרם
    שומן 16.1 גרם 160.9 גרם
    נתרן 76.1 מ״ג 761.4 מ״ג
    חלבון 9.3 גרם 93.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.9 גרם 29.0 גרם
    שומן רווי 9.3 גרם 92.9 גרם
    כולסטרול 36.9 מ״ג 369.0 מ״ג
    סידן 170.7 מ״ג 1707.4 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 10.7 מ״ג
    אשלגן 421.6 מ״ג 4216.0 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 7.6 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות חום עליון תחתון ומשמנים תבנית עם מעט שמן זית.
  2. פורסים תפוחי אדמה, שורשי סלרי, כרישה, שורשי פטרוזיליה וזוקיני בעזרת מנדולינה או סכין לפרוסות דקות.
  3. מערבבים בקערה גדולה שמנת מתוקה, מחצית מגבינת הגרוייר ומחצית מגבינת הקשקבל, שום, אגוז מוסקט, מלח ופלפל.
  4. מוסיפים את פרוסות הירקות אל התערובת ודואגים שכולם יקבלו מהתערובת.
  5. בתבנית עגולה מסדרים צורת מניפה של הירקות ולבסוף שופכים את הנוזלים הנותרים בקערה.
  6. מפזרים את הגבינות הנותרות מעל.
  7. מכסים בנייר כסף, מכניסים לתנור ואופים כ-50 דקות. מורידים את נייר הכסף ואופים עוד 10 דקות עד להשחמה.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות