עוגת גבינה באסקית דלת פחמימה וקטוגנית

היא רכה, היא נימוחה והיא בדיוק הקינוח שאתם רוצים לטרוף בחג השבועות! עוגת גבינה באסקית בגרסה דלת הפחמימה והקיטוגנית שכולם ירצו לקחת ממנה ביס
היא רכה, היא נימוחה והיא בדיוק הקינוח שאתם רוצים לטרוף בחג השבועות! עוגת גבינה באסקית בגרסה דלת הפחמימה והקיטוגנית שכולם ירצו לקחת ממנה ביס
  • גולדי אלישר
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 13 שעות
  • פחמימות
    2 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 284.9 קק״ל 4557.6 קק״ל
    פחמימות 2.2 גרם 35.6 גרם
    שומן 28.4 גרם 454.4 גרם
    נתרן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    חלבון 5.1 גרם 80.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 18.3 גרם 293.2 גרם
    כולסטרול 123.3 מ״ג 1972.8 מ״ג
    סידן 45.0 מ״ג 720.0 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 2.9 מ״ג
    אשלגן 18.9 מ״ג 302.4 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 2.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 13 שעות
  • פחמימות
    2 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 284.9 קק״ל 4557.6 קק״ל
    פחמימות 2.2 גרם 35.6 גרם
    שומן 28.4 גרם 454.4 גרם
    נתרן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    חלבון 5.1 גרם 80.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 18.3 גרם 293.2 גרם
    כולסטרול 123.3 מ״ג 1972.8 מ״ג
    סידן 45.0 מ״ג 720.0 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 2.9 מ״ג
    אשלגן 18.9 מ״ג 302.4 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 2.4 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגת גבינה באסקית

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מערבבים את כל המרכיבים היטב בקערה עד לקבלת למרקם חלק
  2. מניחים נייר אפייה בתבנית בקוטר 24 ס”מ ושופכים לתוכו את הבלילה.
  3. אופים בתנור במשך 50 דקות לפי החלוקה הבאה: 30 דקות על 200 מעלות ולאחר מכן 20 דקות על 150 מעלות.
  4. מוציאים מהתנור בסיום האפייה ומקררים במשך הלילה.
  5. ניתן לפזר מעל העוגה חצי כפית אינסטנט פודינג וניל סוויטאנגו ולאכול. בתיאבון ♡

מוזמנים להיכנס לקבוצת הפייסבוק ולעמוד האינסטגרם של גולדי.

מיני עוגת גבינה באסקית דלת פחמימה וקיטוגנית1
גרסת המיני - עוגת גבינה באסקית דלת פחמימה וקיטוגנית. צילום: גולדי אלישר
מיני עוגת גבינה באסקית דלת פחמימה וקיטוגנית
פלא הישר מהתנור. צילום: גולדי אלישר

    הערות

    • צריכה מופרזת של ממתיקים בסכרת ובפרט בסכרת היריון אינה מומלצת, יש להקפיד לאכול במידה ובמידת הצורך אף להתייעץ עם איש מקצוע בנוגע להתאמת הממתיק למצבכם הבריאותי
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (3)

    Avatar

      Avatar
      יפעת דבירי

      שאלה.. אחרי 30 דקות על 200 מעלות, האם הכוונה להורדת הטמפ’ ל-150 מעלות והמשך אפיה ברצף? או הוצאת העוגה והמתנה לטמפ’ שתרד ל-150 מעלות ואז להכניס לעוד 20 דקות?

        Avatar
        מערכת Foody

        הי יפעת. לא, אין צורך להוציא את העוגה. מורידים את הטמפרטורה ומשאירים בתנור 20 דקות

      Avatar
      תום

      תאפו בתוך בריכת מים חמים – העוגה לא תתבקע או תשרף

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות