חזה עוף במעטפת
אורזים כל נתח חזה עוף בתוך נייר אפייה, כך שכל מנה מתובלת בנפרד, לפי מה שאוהבים. מוסיפים ירקות ארומטיים, זיתים, עגבניות מיובשות, פסטו ועוד
אורזים כל נתח חזה עוף בתוך נייר אפייה, כך שכל מנה מתובלת בנפרד, לפי מה שאוהבים. מוסיפים ירקות ארומטיים, זיתים, עגבניות מיובשות, פסטו ועוד
- אורלי פלאי-ברונשטיין
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 44.2 קק״ל 176.9 קק״לפחמימות 9.3 גרם 37.0 גרםשומן 0.3 גרם 1.2 גרםנתרן 0.5 מ״ג 1.9 מ״גחלבון 1.4 גרם 5.6 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 5.5 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 37.1 מ״ג 148.3 מ״גברזל 1.3 מ״ג 5.4 מ״גאשלגן 106.8 מ״ג 427.1 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
פחמימות9 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 44.2 קק״ל 176.9 קק״לפחמימות 9.3 גרם 37.0 גרםשומן 0.3 גרם 1.2 גרםנתרן 0.5 מ״ג 1.9 מ״גחלבון 1.4 גרם 5.6 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 5.5 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 37.1 מ״ג 148.3 מ״גברזל 1.3 מ״ג 5.4 מ״גאשלגן 106.8 מ״ג 427.1 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״גסגור
מרכיבים 8 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 יחידות חזה עוף שלםחצויים (סה"כ 4 חצאים)
-
4 שיני שוםפרוסות
-
1 גבעול כרישההחלק הלבן, פרוסה דק
-
8 יחידות פטריות שמפיניוןפרוסות
-
8 גבעולי טימין טרי
-
1/2 לימון בינוניחתוך ל-4 פרוסות
-
1 קורט מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- מניחים בכל נייר אפייה חזה עוף, שן שום פרוסה, 3-4 פרוסות כרישה, 2 פטריות פרוסות, 2 ענפי תימין, פרוסת לימון, מלח ופלפל.
- סוגרים את הנייר ואוטמים על ידי גלגול הקצוות ומניחים בתבנית.
- אופים 25-20 דקות. מוציאים מהתנור, מניחים על השיש למשך 5 דקות נוספות להשלמת הבישול באמצעות האדים. מגישים לצלחת וכל אחד פותח את החבילה לעצמו.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- מניחים בכל נייר אפייה חזה עוף, שן שום פרוסה, 3-4 פרוסות כרישה, 2 פטריות פרוסות, 2 ענפי תימין, פרוסת לימון, מלח ופלפל.
- סוגרים את הנייר ואוטמים על ידי גלגול הקצוות ומניחים בתבנית.
- אופים 25-20 דקות. מוציאים מהתנור, מניחים על השיש למשך 5 דקות נוספות להשלמת הבישול באמצעות האדים. מגישים לצלחת וכל אחד פותח את החבילה לעצמו.
המתכון אושר על ידי דיאטנית קלינית ומנחת קבוצות לאיזון סוכר - ליאת ברנט
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)