חזה עוף בסגנון מקסיקני

חזה עוף מקסיקני - ארוחה שלמה עשירה בחלבון וירקות בתבנית אחת. חותכים, מתבלים, אופים בתנור ונהנים מארוחה מעולה במינימום עבודה
חזה עוף מקסיקני - ארוחה שלמה עשירה בחלבון וירקות בתבנית אחת. חותכים, מתבלים, אופים בתנור ונהנים מארוחה מעולה במינימום עבודה
  • דניאל טיאנו בודין
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • פחמימות
    9 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 355.2 קק״ל 1420.7 קק״ל
    פחמימות 8.7 גרם 35.0 גרם
    שומן 10.9 גרם 43.5 גרם
    נתרן 9.8 מ״ג 39.3 מ״ג
    חלבון 52.7 גרם 210.8 גרם
    סיבים תזונתיים 3.1 גרם 12.5 גרם
    שומן רווי 2.5 גרם 9.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 48.6 מ״ג 194.5 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 7.5 מ״ג
    אשלגן 138.2 מ״ג 553.0 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • פחמימות
    9 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 355.2 קק״ל 1420.7 קק״ל
    פחמימות 8.7 גרם 35.0 גרם
    שומן 10.9 גרם 43.5 גרם
    נתרן 9.8 מ״ג 39.3 מ״ג
    חלבון 52.7 גרם 210.8 גרם
    סיבים תזונתיים 3.1 גרם 12.5 גרם
    שומן רווי 2.5 גרם 9.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 48.6 מ״ג 194.5 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 7.5 מ״ג
    אשלגן 138.2 מ״ג 553.0 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור

המטבח המקסיקני מזמן הפך להיות אחד המטבחים האהובים עליי אז החלטתי לשדרג את חזה העוף הרגיל שלי לטעמים קצת שונים, מדובר במתכון במגש אחד שמהווה ארוחה מאוזנת – עשירה בירקות וחלבון.

עוף
דניאל טיאנו בודין
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

תבלינים

ירקות

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מניחים בקערה את רצועות חזה העוף עם שמן הזית ותערובת התבלינים להשרייה של כ-30 דקות במקרר
  2. מחממים תנור על 220 מעלות חום עליון תחתון.
  3. חותכים לרצועות דקות את הפלפלים והבצל, חוצים את הלימון או הליים.
  4. מניחים על מגש אפייה נייר אפייה ועליו מפזרים את הירקות החתוכים (פלפל, בצל, שום, לימון) וחזה העוף שהושרה - מערבבים הכל ופורסים בצורה אחידה על נייר האפייה.
    חזה עוף בסגנון מקסיקני
    חזה עוף בסגנון מקסיקני. צילום: דניאל טיאנו בודין
    חזה עוף בסגנון מקסיקני1. צילום: דניאל טיאנו בודין
  5. מכניסים לתנור למשך 15-20 דקות, באמצע כדאי לערבב.
  6. את הלימון או הליים שנאפה סוחטים מעל הירקות וחזה העוף.
  7. ניתן לפזר מעל כוסברה ולהגיש עם טורטיות דלות פחמימה לבחירתכם (או לאפת עדשים כתומות).
  8. חזה עוף בסגנון מקסיקני
    חזה עוף בסגנון מקסיקני. צילום: דניאל טיאנו בודין

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תגיות