-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 153.6 קק״ל 921.5 קק״לפחמימות 8.7 גרם 52.4 גרםשומן 10.3 גרם 61.6 גרםנתרן 46.6 מ״ג 279.3 מ״גחלבון 3.1 גרם 18.7 גרםסיבים תזונתיים 6.4 גרם 38.5 גרםשומן רווי 1.4 גרם 8.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 102.7 מ״ג 616.2 מ״גברזל 1.3 מ״ג 8.1 מ״גאשלגן 436.2 מ״ג 2616.9 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 2.8 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 5 דק׳כולל 45 דק׳
-
פחמימות9 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 153.6 קק״ל 921.5 קק״לפחמימות 8.7 גרם 52.4 גרםשומן 10.3 גרם 61.6 גרםנתרן 46.6 מ״ג 279.3 מ״גחלבון 3.1 גרם 18.7 גרםסיבים תזונתיים 6.4 גרם 38.5 גרםשומן רווי 1.4 גרם 8.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 102.7 מ״ג 616.2 מ״גברזל 1.3 מ״ג 8.1 מ״גאשלגן 436.2 מ״ג 2616.9 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 2.8 מ״גסגור
מרכיבים 5 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 כרוב לבן בינוניחתוך ל-6 פלחים
-
6 כפות שמן זית
-
1 קורט מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 צרור טימין טריו/או רוזמרין
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-190 מעלות טורבו.
- מניחים את פלחי הכרוב בתבנית עם נייר אפייה. מברישים את הכרוב בשמן זית, מתבלים במלח ופלפל, מפזרים טימין ורוזמרין.
- צולים את הכרוב במשך חצי שעה. מעבירים למצב גריל וצולים עוד 10 דקות או עד שהכרוב צלוי יפה.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-190 מעלות טורבו.
- מניחים את פלחי הכרוב בתבנית עם נייר אפייה. מברישים את הכרוב בשמן זית, מתבלים במלח ופלפל, מפזרים טימין ורוזמרין.
- צולים את הכרוב במשך חצי שעה. מעבירים למצב גריל וצולים עוד 10 דקות או עד שהכרוב צלוי יפה.
המתכון אושר על ידי דיאטנית קלינית ומנחת קבוצות לאיזון סוכר - ליאת ברנט
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)