-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 214.5 קק״ל 1287.0 קק״לפחמימות 12.4 גרם 74.2 גרםשומן 4.9 גרם 29.5 גרםנתרן 1500.0 מ״ג 8999.9 מ״גחלבון 35.9 גרם 215.2 גרםסיבים תזונתיים 5.0 גרם 30.2 גרםשומן רווי 1.6 גרם 9.4 גרםכולסטרול 96.3 מ״ג 577.5 מ״גסידן 116.8 מ״ג 700.9 מ״גברזל 4.0 מ״ג 23.8 מ״גאשלגן 921.2 מ״ג 5527.4 מ״גאבץ 3.1 מ״ג 18.6 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 20 דק׳כולל שעתיים
-
פחמימות12 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 214.5 קק״ל 1287.0 קק״לפחמימות 12.4 גרם 74.2 גרםשומן 4.9 גרם 29.5 גרםנתרן 1500.0 מ״ג 8999.9 מ״גחלבון 35.9 גרם 215.2 גרםסיבים תזונתיים 5.0 גרם 30.2 גרםשומן רווי 1.6 גרם 9.4 גרםכולסטרול 96.3 מ״ג 577.5 מ״גסידן 116.8 מ״ג 700.9 מ״גברזל 4.0 מ״ג 23.8 מ״גאשלגן 921.2 מ״ג 5527.4 מ״גאבץ 3.1 מ״ג 18.6 מ״גסגור
מרכיבים 11 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 כרעי עוף בינוניותללא עור או 800 גרם פילה עוף
-
2 גזרים בינוניים
-
2 קולורבי בינוניים
-
2 קישואים בינוניים
-
3 גבעולי סלריעם העלים
-
1 צרור שמיר
-
1 צרור פטרוזיליה
-
1 יחידה שורש פטרוזיליה
-
1 כף שטוחה מלח גס
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
2 1/2 ליטר מים רותחים
אופן הכנה
- קולפים את הקולורבי, הגזר ושורש הפטרוזיליה.
- חותכים את הקולורבי, הגזרים, הקישואים והסלרי לחתיכות גסות.
- מניחים את כל המצרכים בסיר גדול ומביאים לרתיחה.
- במהלך הבישול, בעזרת כף מסננת או מצקת מסירים פעם-פעמיים את הקצף שנוצר מבישול העוף.
- מבשלים על אש קטנה במשך שעה וחצי ומגישים.
אופן הכנה
- קולפים את הקולורבי, הגזר ושורש הפטרוזיליה.
- חותכים את הקולורבי, הגזרים, הקישואים והסלרי לחתיכות גסות.
- מניחים את כל המצרכים בסיר גדול ומביאים לרתיחה.
- במהלך הבישול, בעזרת כף מסננת או מצקת מסירים פעם-פעמיים את הקצף שנוצר מבישול העוף.
- מבשלים על אש קטנה במשך שעה וחצי ומגישים.
המתכון אושר על ידי דיאטנית קלינית מוסמכת לטרום סוכרתיים, סוכרתיים וסוכרת הריון שיר אלפי-זגר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (2)
נראה טעים והכי חשוב לו משמין
תודה רבה קטינה 🙂