שעועית ירוקה קראנצ׳ית

שעועית ירוקה היא תוספת נפלאה לארוחה ונשנוש טעים במיוחד, שאפשר להכין עם ירוקים נוספים כמו אפונת שלג, ברוקולי או זוקיני
שעועית ירוקה היא תוספת נפלאה לארוחה ונשנוש טעים במיוחד, שאפשר להכין עם ירוקים נוספים כמו אפונת שלג, ברוקולי או זוקיני
  • מערכת Happy Food
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • פחמימות
    13 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 237.5 קק״ל 950.0 קק״ל
    פחמימות 12.7 גרם 50.8 גרם
    שומן 17.4 גרם 69.5 גרם
    נתרן 0.5 מ״ג 1.9 מ״ג
    חלבון 3.9 גרם 15.4 גרם
    סיבים תזונתיים 7.3 גרם 29.2 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 7.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 2.6 מ״ג 10.4 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    אשלגן 7.7 מ״ג 30.9 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • פחמימות
    13 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 237.5 קק״ל 950.0 קק״ל
    פחמימות 12.7 גרם 50.8 גרם
    שומן 17.4 גרם 69.5 גרם
    נתרן 0.5 מ״ג 1.9 מ״ג
    חלבון 3.9 גרם 15.4 גרם
    סיבים תזונתיים 7.3 גרם 29.2 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 7.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 2.6 מ״ג 10.4 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    אשלגן 7.7 מ״ג 30.9 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
מתכונים דלי פחמימה ב10 דקות
מערכת Happy Food
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים ווק עם שמן זית. מוסיפים שום ואיך שמריחים אותו מיד מוסיפים את השעועית ומקפיצים כ-3 דקות.
  2. מוסיפים את הסויה והמייפל, מתבלים במלח ופלפל ומקפיצים 2 דקות נוספות.
  3. מפזרים מעל אגוזים ומגישים.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (2)

    Avatar

      Avatar
      סיגל

      הייהאם לבשל קודם את השעועית<

        Avatar
        מערכת Foody

        היי סיגל, אין צורך לבשל את השעועית לפני.

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תגיות