פיצה כרובית מסטייק כרובית
קבלו מתכון של פיצה כרובית מופלאה מסטייק כרובית. פורסים את הכרובית לפרוסות עבות, צולים בתנור ומוסיפים את כל מה שאוהבים, והתוצאה? פשוט מופלאה. היכנסו והתחילו בהכנה
קבלו מתכון של פיצה כרובית מופלאה מסטייק כרובית. פורסים את הכרובית לפרוסות עבות, צולים בתנור ומוסיפים את כל מה שאוהבים, והתוצאה? פשוט מופלאה. היכנסו והתחילו בהכנה
- אורלי פלאי-ברונשטיין
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 200.8 קק״ל 803.3 קק״לפחמימות 9.2 גרם 36.7 גרםשומן 13.6 גרם 54.4 גרםנתרן 0.4 מ״ג 1.5 מ״גחלבון 8.8 גרם 35.1 גרםסיבים תזונתיים 5.6 גרם 22.4 גרםשומן רווי 2.7 גרם 10.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 133.3 מ״ג 533.0 מ״גברזל 1.2 מ״ג 4.7 מ״גאשלגן 848.0 מ״ג 3392.0 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 4.0 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 10 דק׳כולל 45 דק׳
-
פחמימות9 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 200.8 קק״ל 803.3 קק״לפחמימות 9.2 גרם 36.7 גרםשומן 13.6 גרם 54.4 גרםנתרן 0.4 מ״ג 1.5 מ״גחלבון 8.8 גרם 35.1 גרםסיבים תזונתיים 5.6 גרם 22.4 גרםשומן רווי 2.7 גרם 10.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 133.3 מ״ג 533.0 מ״גברזל 1.2 מ״ג 4.7 מ״גאשלגן 848.0 מ״ג 3392.0 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 4.0 מ״גסגור
פיצה כרובית היא פיצה שגורמת לך ליהנות מכל העולמות – היא גם דלת פחמימה אבל גם טעימה בטירוף ממש כמו פיצה רגילה. תכינו פיצה כרובית מסטייק כרובית ותספרו לנו איך יצא לכם ואיזה תוספות אתם החלטתם להוסיף!
מרכיבים 7 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 ראש כרובית
-
2 כפות שמן זית
-
1 קורט מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
4 כפות רוטב עגבניות מוכן
-
50 גרם גבינת מוצרלה22% שומן, מגוררת
-
12 זיתי קלמטה בינונייםאו זיתי ירוקים, חצויים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-190 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- פורסים את הכרובית ל-4 או 5 פרוסות. מניחים אותן בתבנית, מברישים בשמן זית, מתבלים במלח ופלפל וצולים 20 דקות להזהבה.
- על כל סטייק כרובית מורחים כף רוטב עגבניות, מפזרים 2 כפות מוצרלה וזיתים. מחזירים לתנור ואופים עוד רבע שעה עד שהכל זהוב ומבעבע.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-190 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- פורסים את הכרובית ל-4 או 5 פרוסות. מניחים אותן בתבנית, מברישים בשמן זית, מתבלים במלח ופלפל וצולים 20 דקות להזהבה.
- על כל סטייק כרובית מורחים כף רוטב עגבניות, מפזרים 2 כפות מוצרלה וזיתים. מחזירים לתנור ואופים עוד רבע שעה עד שהכל זהוב ומבעבע.
המתכון אושר על ידי דיאטנית קלינית ומנחת קבוצות לאיזון סוכר - ליאת ברנט
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)