פיצה כרובית מסטייק כרובית

קבלו מתכון של פיצה כרובית מופלאה מסטייק כרובית. פורסים את הכרובית לפרוסות עבות, צולים בתנור ומוסיפים את כל מה שאוהבים, והתוצאה? פשוט מופלאה. היכנסו והתחילו בהכנה
קבלו מתכון של פיצה כרובית מופלאה מסטייק כרובית. פורסים את הכרובית לפרוסות עבות, צולים בתנור ומוסיפים את כל מה שאוהבים, והתוצאה? פשוט מופלאה. היכנסו והתחילו בהכנה
  • אורלי פלאי-ברונשטיין
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • פחמימות
    9 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 200.8 קק״ל 803.3 קק״ל
    פחמימות 9.2 גרם 36.7 גרם
    שומן 13.6 גרם 54.4 גרם
    נתרן 0.4 מ״ג 1.5 מ״ג
    חלבון 8.8 גרם 35.1 גרם
    סיבים תזונתיים 5.6 גרם 22.4 גרם
    שומן רווי 2.7 גרם 10.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 133.3 מ״ג 533.0 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 4.7 מ״ג
    אשלגן 848.0 מ״ג 3392.0 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 4.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • פחמימות
    9 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 200.8 קק״ל 803.3 קק״ל
    פחמימות 9.2 גרם 36.7 גרם
    שומן 13.6 גרם 54.4 גרם
    נתרן 0.4 מ״ג 1.5 מ״ג
    חלבון 8.8 גרם 35.1 גרם
    סיבים תזונתיים 5.6 גרם 22.4 גרם
    שומן רווי 2.7 גרם 10.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 133.3 מ״ג 533.0 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 4.7 מ״ג
    אשלגן 848.0 מ״ג 3392.0 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 4.0 מ״ג
    סגור

פיצה כרובית היא פיצה שגורמת לך ליהנות מכל העולמות – היא גם דלת פחמימה אבל גם טעימה בטירוף ממש כמו פיצה רגילה. תכינו פיצה כרובית מסטייק כרובית ותספרו לנו איך יצא לכם ואיזה תוספות אתם החלטתם להוסיף!

מתכונים דלי פחמימה ב10 דקות
אורלי פלאי-ברונשטיין
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-190 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. פורסים את הכרובית ל-4 או 5 פרוסות. מניחים אותן בתבנית, מברישים בשמן זית, מתבלים במלח ופלפל וצולים 20 דקות להזהבה.
  3. על כל סטייק כרובית מורחים כף רוטב עגבניות, מפזרים 2 כפות מוצרלה וזיתים. מחזירים לתנור ואופים עוד רבע שעה עד שהכל זהוב ומבעבע.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תגיות