-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 126.2 קק״ל 3786.1 קק״לפחמימות 5.7 גרם 171.1 גרםשומן 11.1 גרם 332.7 גרםנתרן 1.8 מ״ג 54.3 מ״גחלבון 3.6 גרם 108.2 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 19.5 גרםשומן רווי 4.2 גרם 125.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 1.4 מ״גסידן 7.1 מ״ג 214.3 מ״גברזל 0.1 מ״ג 4.0 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.8 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.6 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
פחמימות6 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 126.2 קק״ל 3786.1 קק״לפחמימות 5.7 גרם 171.1 גרםשומן 11.1 גרם 332.7 גרםנתרן 1.8 מ״ג 54.3 מ״גחלבון 3.6 גרם 108.2 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 19.5 גרםשומן רווי 4.2 גרם 125.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 1.4 מ״גסידן 7.1 מ״ג 214.3 מ״גברזל 0.1 מ״ג 4.0 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.8 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.6 מ״גסגור
מרכיבים 12 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 30 |
---|
מצרכים
מצרכים
שכבה ראשונה
-
1 1/2 כוסות קמח שקדיםאו אבקת שקדים (זהו אותו המוצר)
-
3 כפות שמן קוקוסמומס
-
2 כפות חמאת בוטנים טבעית
-
3 כפות תחליף סוכר סוויטאנגו
שכבה שנייה
-
100 גרם בוטנים טבעיים
-
1 קורט מלח דק
שכבה שלישית
-
4 כפות חמאת בוטנים טבעית
-
100 מ"ל קרם קוקוס
-
3 כפות תחליף סוכר סוויטאנגו
שכבה רביעית
-
100 גרם שוקולד מריר 85%
-
150 מ"ל קרם קוקוס
-
2 כפות תחליף סוכר סוויטאנגו
אופן הכנה
- מכינים את השכבה הראשונה: מערבבים את כל המרכיבים בקערה ומשטחים בתבנית סיליקון 20*20.
- מכינים את השכבה השנייה: קולים את הבוטנים במחבת עם קורט מלח דק ומפזרים על השכבה הראשונה.
- מכינים את השכבה השלישית: מערבבים היטב את המרכיבים בקערה, משטחים מעל השכבה השנייה ומכניסים למקפיא ל10 דקות.
- מכינים את השכבה הרביעית: שמים בקערה את השוקולד, קרם הקוקוס והסוויטאנגו וממיסים במיקרוגל בפולסים של חצי דקה עד להמסה מלאה. שופכים על השכבה השלישית ומשטחים.
- מכניסים את התבנית למקפיא לחצי שעה, מוציאים ומזלפים מעט חמאת בוטנים טבעית.
- מקפיאים פעם נוספת במשך חצי שעה, חותכים ל-30 קוביות ומגישים. בתיאבון!
אופן הכנה
- מכינים את השכבה הראשונה: מערבבים את כל המרכיבים בקערה ומשטחים בתבנית סיליקון 20*20.
- מכינים את השכבה השנייה: קולים את הבוטנים במחבת עם קורט מלח דק ומפזרים על השכבה הראשונה.
- מכינים את השכבה השלישית: מערבבים היטב את המרכיבים בקערה, משטחים מעל השכבה השנייה ומכניסים למקפיא ל10 דקות.
- מכינים את השכבה הרביעית: שמים בקערה את השוקולד, קרם הקוקוס והסוויטאנגו וממיסים במיקרוגל בפולסים של חצי דקה עד להמסה מלאה. שופכים על השכבה השלישית ומשטחים.
- מכניסים את התבנית למקפיא לחצי שעה, מוציאים ומזלפים מעט חמאת בוטנים טבעית.
- מקפיאים פעם נוספת במשך חצי שעה, חותכים ל-30 קוביות ומגישים. בתיאבון!
הערות
- צריכה מופרזת של ממתיקים בסכרת ובפרט בסכרת היריון אינה מומלצת, יש להקפיד לאכול במידה ובמידת הצורך אף להתייעץ עם איש מקצוע בנוגע להתאמת הממתיק למצבכם הבריאותי.
הערות
- צריכה מופרזת של ממתיקים בסכרת ובפרט בסכרת היריון אינה מומלצת, יש להקפיד לאכול במידה ובמידת הצורך אף להתייעץ עם איש מקצוע בנוגע להתאמת הממתיק למצבכם הבריאותי.
המתכון אושר על ידי דיאטנית קלינית מוסמכת לטרום סוכרתיים, סוכרתיים וסוכרת הריון - שיר אלפי-זגר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (2)
יש אופציה לשומן אחר מלבד שמן קוקוס?
אפשר להחליף בחמאה – אותה הכמות