מאפינס גבינות ותרד

הם רכים, הם טעימים בטירוף והם אפילו דלי פחמימה! מאפינס גבינות ותרד ב-10 דקות של עבודה ו-2 דקות של זלילה!
הם רכים, הם טעימים בטירוף והם אפילו דלי פחמימה! מאפינס גבינות ותרד ב-10 דקות של עבודה ו-2 דקות של זלילה!
  • גולדי אלישר
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • פחמימות
    3 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 149.3 קק״ל 1791.1 קק״ל
    פחמימות 3.3 גרם 39.7 גרם
    שומן 10.8 גרם 129.8 גרם
    נתרן 36.7 מ״ג 440.0 מ״ג
    חלבון 11.1 גרם 132.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 16.0 גרם
    שומן רווי 6.0 גרם 72.2 גרם
    כולסטרול 84.4 מ״ג 1012.8 מ״ג
    סידן 227.2 מ״ג 2726.4 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 24.9 מ״ג
    אשלגן 364.2 מ״ג 4370.4 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 12.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • פחמימות
    3 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 149.3 קק״ל 1791.1 קק״ל
    פחמימות 3.3 גרם 39.7 גרם
    שומן 10.8 גרם 129.8 גרם
    נתרן 36.7 מ״ג 440.0 מ״ג
    חלבון 11.1 גרם 132.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 16.0 גרם
    שומן רווי 6.0 גרם 72.2 גרם
    כולסטרול 84.4 מ״ג 1012.8 מ״ג
    סידן 227.2 מ״ג 2726.4 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 24.9 מ״ג
    אשלגן 364.2 מ״ג 4370.4 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 12.7 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. שמים בקערה את מדליוני התרד וממיסים כ2 דקות במיקרוגל.
  2. סוחטים מנוזלים את התרד, מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים.
  3. שמים את התערובת בתבנית מאפינס - 12 מנות ואופים על 170 מעלות במשך 30 דקות. ניתן לשמור בהקפאה.

מוזמנים להיכנס לקבוצת הפייסבוק ולעמוד האינסטגרם של גולדי.

מאפינס גבינות ותרד1
מאפינס גבינות ותרד. צילום: אביה מלכא
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות