מטבל סלק ויוגורט – טעים וגם בריא

מטבל טעים ועשיר של סלק ויוגורט, בקלי קלות. מטבל בצבע משגע ומרשים - פעם הבאה שאתם מארחים, אל תשכחו את המטבל המושלם הזה
מטבל טעים ועשיר של סלק ויוגורט, בקלי קלות. מטבל בצבע משגע ומרשים - פעם הבאה שאתם מארחים, אל תשכחו את המטבל המושלם הזה
  • שיר אלפי-זגר
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעתיים ו-10 דק׳
  • פחמימות
    8 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 165.4 קק״ל 661.6 קק״ל
    פחמימות 7.5 גרם 29.9 גרם
    שומן 11.9 גרם 47.7 גרם
    נתרן 9750.5 מ״ג 39002.0 מ״ג
    חלבון 5.5 גרם 22.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 4.6 גרם
    שומן רווי 5.3 גרם 21.1 גרם
    כולסטרול 20.5 מ״ג 81.9 מ״ג
    סידן 162.7 מ״ג 650.8 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    אשלגן 132.6 מ״ג 530.4 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעתיים ו-10 דק׳
  • פחמימות
    8 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 165.4 קק״ל 661.6 קק״ל
    פחמימות 7.5 גרם 29.9 גרם
    שומן 11.9 גרם 47.7 גרם
    נתרן 9750.5 מ״ג 39002.0 מ״ג
    חלבון 5.5 גרם 22.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 4.6 גרם
    שומן רווי 5.3 גרם 21.1 גרם
    כולסטרול 20.5 מ״ג 81.9 מ״ג
    סידן 162.7 מ״ג 650.8 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    אשלגן 132.6 מ״ג 530.4 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
ממרחים
שיר אלפי-זגר
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

1. מחממים תנור ל-180 מעלות על חום עליון ותחתון.

2.  מפזרים מלח גס בתבנית ומניחים עליו את הסלקים. אופים כשעתיים עד לריכוך מלא. מצננים, קולפים ומצננים לגמרי.

3. מכניסים למעבד מזון את הסלקים יחד עם שאר המרכיבים ומעבדים לקרם חלק. מתבלים במלח ופלפל ומעבירים לצלחת הגשה.

    הערות

    • ניתן להשתמש בסלק בואקום, כך חוסכים את תהליך האפייה בתנור.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תגיות