-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 165.4 קק״ל 661.6 קק״לפחמימות 7.5 גרם 29.9 גרםשומן 11.9 גרם 47.7 גרםנתרן 9750.5 מ״ג 39002.0 מ״גחלבון 5.5 גרם 22.1 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 4.6 גרםשומן רווי 5.3 גרם 21.1 גרםכולסטרול 20.5 מ״ג 81.9 מ״גסידן 162.7 מ״ג 650.8 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״גאשלגן 132.6 מ״ג 530.4 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 2.0 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 10 דק׳כולל שעתיים ו-10 דק׳
-
פחמימות8 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 165.4 קק״ל 661.6 קק״לפחמימות 7.5 גרם 29.9 גרםשומן 11.9 גרם 47.7 גרםנתרן 9750.5 מ״ג 39002.0 מ״גחלבון 5.5 גרם 22.1 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 4.6 גרםשומן רווי 5.3 גרם 21.1 גרםכולסטרול 20.5 מ״ג 81.9 מ״גסידן 162.7 מ״ג 650.8 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״גאשלגן 132.6 מ״ג 530.4 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 2.0 מ״גסגור
מרכיבים 7 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-10 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 סלקים גדולים
-
100 גרם מלח גס
-
3גביעי או 390 גרם יוגורט יווני 7%
-
2 כפות שמן זית
-
1 כפית חומץ 5%
-
1 קורט מלח דקלפי הטעם
-
1 קורט פלפל שחור טחוןלפי הטעם
אופן הכנה
1. מחממים תנור ל-180 מעלות על חום עליון ותחתון.
2. מפזרים מלח גס בתבנית ומניחים עליו את הסלקים. אופים כשעתיים עד לריכוך מלא. מצננים, קולפים ומצננים לגמרי.
3. מכניסים למעבד מזון את הסלקים יחד עם שאר המרכיבים ומעבדים לקרם חלק. מתבלים במלח ופלפל ומעבירים לצלחת הגשה.
אופן הכנה
1. מחממים תנור ל-180 מעלות על חום עליון ותחתון.
2. מפזרים מלח גס בתבנית ומניחים עליו את הסלקים. אופים כשעתיים עד לריכוך מלא. מצננים, קולפים ומצננים לגמרי.
3. מכניסים למעבד מזון את הסלקים יחד עם שאר המרכיבים ומעבדים לקרם חלק. מתבלים במלח ופלפל ומעבירים לצלחת הגשה.
הערות
- ניתן להשתמש בסלק בואקום, כך חוסכים את תהליך האפייה בתנור.
הערות
- ניתן להשתמש בסלק בואקום, כך חוסכים את תהליך האפייה בתנור.
תגובות (0)