פסטה זוקיני ברוטב אלי אוליו

פסטה זוקיני, שמכינים על ידי חיתוך הזוקיני לרצועות דקיקות, ומגישים ברוטב האיטלקי הקלאסי של שמן זית ושום. אפשר להגיש פסטה זוקיני גם ברוטב עגבניות או ברוטב פסטו
פסטה זוקיני, שמכינים על ידי חיתוך הזוקיני לרצועות דקיקות, ומגישים ברוטב האיטלקי הקלאסי של שמן זית ושום. אפשר להגיש פסטה זוקיני גם ברוטב עגבניות או ברוטב פסטו
  • אורלי פלאי-ברונשטיין
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    17 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 217.0 קק״ל 867.8 קק״ל
    פחמימות 16.5 גרם 66.1 גרם
    שומן 14.5 גרם 57.9 גרם
    נתרן 0.5 מ״ג 1.9 מ״ג
    חלבון 7.2 גרם 28.8 גרם
    סיבים תזונתיים 6.2 גרם 24.8 גרם
    שומן רווי 2.6 גרם 10.4 גרם
    כולסטרול 4.9 מ״ג 19.5 מ״ג
    סידן 119.7 מ״ג 478.8 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 6.1 מ״ג
    אשלגן 815.6 מ״ג 3262.4 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 5.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    17 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 217.0 קק״ל 867.8 קק״ל
    פחמימות 16.5 גרם 66.1 גרם
    שומן 14.5 גרם 57.9 גרם
    נתרן 0.5 מ״ג 1.9 מ״ג
    חלבון 7.2 גרם 28.8 גרם
    סיבים תזונתיים 6.2 גרם 24.8 גרם
    שומן רווי 2.6 גרם 10.4 גרם
    כולסטרול 4.9 מ״ג 19.5 מ״ג
    סידן 119.7 מ״ג 478.8 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 6.1 מ״ג
    אשלגן 815.6 מ״ג 3262.4 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 5.1 מ״ג
    סגור
מתכונים דלי פחמימה ב10 דקות
אורלי פלאי-ברונשטיין
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

פסטה זוקיני

הגשה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. בעזרת קולפן ז׳וליינים או מנדולינה או במעבד מזון עם דסקית מתאימה חותכים את הזוקיני לרצועות דקיקות וארוכות.
  2. במחבת גדולה ורחבה או ווק ומעל אש נמוכה מחממים שמן זית, שום, צ׳ילי ותימין ו/או אורגנו. מחממים לאט ובעדינות כדי שטעמי השום ועשבי התיבול יוטמעו בשמן הזית, בלי שהשום ייחרך.
  3. מוסיפים את רצועות הזוקיני, מתבלים במלח ופלפל ומגלגלים אותן בתוך הרוטב.
  4. מחלקים לצלחות, מוסיפים פרמזן או שקדים גרוסים וקליפת לימון מגוררת ומגישים.

    הערות

    • שקדים גרוסים = קמח שקדים

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תגיות