-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 109.5 קק״ל 1094.5 קק״לפחמימות 9.3 גרם 93.4 גרםשומן 6.8 גרם 67.8 גרםנתרן 0.0 מ״ג 0.1 מ״גחלבון 2.6 גרם 26.2 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 6.1 גרםשומן רווי 1.0 גרם 9.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.2 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים3
-
הכנה 10 דק׳כולל 4 שעות ו-10 דק׳
-
פחמימות9 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 109.5 קק״ל 1094.5 קק״לפחמימות 9.3 גרם 93.4 גרםשומן 6.8 גרם 67.8 גרםנתרן 0.0 מ״ג 0.1 מ״גחלבון 2.6 גרם 26.2 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 6.1 גרםשומן רווי 1.0 גרם 9.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.2 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
מרכיבים 3 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 4 שעות ו-10 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
60 גרם פצפוצי אורז מלאללא תוספת סוכר
-
100 גרם שוקולד מריר 80% קקאו
-
2 כפות חמאת בוטנים טבעית
אופן הכנה
- ממיסים במיקרוגל בפולסים את השוקולד המריר עם חמאת הבוטנים עד להמסה מלאה.
- יוצקים את תערובת השוקולד וחמאת הבוטנים לקערה עם פצפוצי האורז ומערבבים היטב עד שפצפוצי האורז מצופים בשוקולד.
- מעבירים לתבנית אינגליש קייק ומהדקים היטב.
- מקפיאים למשך 4 שעות לפחות עד שהתערובת מתייצבת ומתקשה לגמרי.
- חותכים ל-10 חטיפים. ושומרים במקפיא בקופסה סגורה עד חודש ימים.
אופן הכנה
- ממיסים במיקרוגל בפולסים את השוקולד המריר עם חמאת הבוטנים עד להמסה מלאה.
- יוצקים את תערובת השוקולד וחמאת הבוטנים לקערה עם פצפוצי האורז ומערבבים היטב עד שפצפוצי האורז מצופים בשוקולד.
- מעבירים לתבנית אינגליש קייק ומהדקים היטב.
- מקפיאים למשך 4 שעות לפחות עד שהתערובת מתייצבת ומתקשה לגמרי.
- חותכים ל-10 חטיפים. ושומרים במקפיא בקופסה סגורה עד חודש ימים.
המתכון אושר על ידי דיאטנית קלינית ומנחת קבוצות לאיזון סוכר - ליאת ברנט
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובה (1)
אפשר עם שמן זית במקום חמאת בוטנים?