סירופ מייפל

סלט סלק, סלרי ופקאנים

סלט סלק, סלרי ופקאנים

סלק הוא ירק שורש בעל טעם מיוחד וצבע משגע. סלט סלק עשיר במרקמים וטעמים ויכול להתאים כמעט לכל ארוחה. אפשר להשתמש בסלק מבושל לקיצור תהליכים
סלט קינואה וכל טוב

סלט קינואה וכל טוב

סלט קינואה שהוא ארוחה קלה, צבעונית ומזינה. עשירה בחומרי גלם טריים ומזינים שעושים לנו רק טוב! סלט קינואה שיכול להבטיח לנו שובע לאורך זמן
גלידת יוגורט ופירות יער מ-3 מרכיבים

גלידת יוגורט ופירות יער מ-3 מרכיבים

גלידת יוגורט שמכינים בבית, באמת מכילה יוגורט ועשויה מפירות טבעיים בלבד, שביחד יוצרים מרקם מעולה אחרי הריסוק
פרוזן יוגורט ופירות יער2

פרוזן יוגורט ופירות יער

פרוזן יוגורט - ממש כמו שזה נשמע: מקפיאים תערובת של יוגורט ממותק במעט מייפל (לא חובה), פירות יער ושקדים. הנשנוש הכי מוצדק שיש!
נודלס ירקות

נודלס ירקות

במקום אטריות נודלס משתמשים בגזר וזוקיני שאותם חותכים לרצועות דקיקות. אליהם מתווספים הברוקולי, הנבטים והכרוב ויחד עם הרוטב האסייתי מתקבלת מנה טעימה וססגונית
סלט טופו מוקפץ ואטריות שעועית1

סלט טופו מוקפץ ואטריות שעועית

תוספת של טופו מוקפץ עד השחמה מעניקה לסלט הססגוני והטעים את החלבון האיכותי. סלט טופו שהוא ארוחה מזינה ומשביעה
סלט כרוב ופיצוחים

סלט כרוב ופיצוחים

סלט כרוב טעים, קראנצ׳י וסופר מזין בזכות עשבי התיבול והאגוזים הקלויים. אם מערבבים הכל, רק סמוך להגשה מתקבל סלט כרוב ממכר!
שעועית ירוקה קראנצ׳ית

שעועית ירוקה קראנצ׳ית

שעועית ירוקה היא תוספת נפלאה לארוחה ונשנוש טעים במיוחד, שאפשר להכין עם ירוקים נוספים כמו אפונת שלג, ברוקולי או זוקיני
אסאדו וירקות כתומים בתנור

אסאדו וירקות כתומים בתנור

אסאדו הוא אחד הנתחים הכי מוצלחים שיש לבישול ארוך. הבישול הארוך מוציא מהנתח את המיטב, ויחד עם הירקות הכתומים, מתקבל אסאדו בתיבול מתקתק
מאפינס דלעת וטחינה

מאפינס דלעת וטחינה דל פחמימה

על הבסיס של טחינה וביצים אפשר להוסיף כל מיני ירקות ותיבולים. כאן הלכנו על דלעת, אבל אפשר גם ירקות אחרים. מתקבלים מאפינס טעימים ודלי פחמימה