בייגל גבינה דל פחמימות
בייגל זהוב עם ציפוי שומשום פריך שמכינים מבצק שמשלב בין קמח כוסמין, גבינות וביצים, שיחד יוצרים בייגל עשיר בחלבונים ודל בפחמימות, טעים ומזין
בייגל זהוב עם ציפוי שומשום פריך שמכינים מבצק שמשלב בין קמח כוסמין, גבינות וביצים, שיחד יוצרים בייגל עשיר בחלבונים ודל בפחמימות, טעים ומזין
- תמר שילון
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 70.9 קק״ל 567.4 קק״לפחמימות 5.0 גרם 39.9 גרםשומן 3.1 גרם 25.0 גרםנתרן 112.0 מ״ג 895.9 מ״גחלבון 4.8 גרם 38.3 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.5 גרםשומן רווי 1.2 גרם 9.3 גרםכולסטרול 74.5 מ״ג 596.2 מ״גסידן 38.2 מ״ג 305.3 מ״גברזל 0.2 מ״ג 1.8 מ״גאשלגן 29.7 מ״ג 237.3 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 2.0 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
פחמימות5 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 70.9 קק״ל 567.4 קק״לפחמימות 5.0 גרם 39.9 גרםשומן 3.1 גרם 25.0 גרםנתרן 112.0 מ״ג 895.9 מ״גחלבון 4.8 גרם 38.3 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.5 גרםשומן רווי 1.2 גרם 9.3 גרםכולסטרול 74.5 מ״ג 596.2 מ״גסידן 38.2 מ״ג 305.3 מ״גברזל 0.2 מ״ג 1.8 מ״גאשלגן 29.7 מ״ג 237.3 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 2.0 מ״גסגור
מרכיבים 10 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
בלילת גבינות
-
30 גרם גבינת מוצרלהמגוררת דק
-
30 גרם גבינת שמנת 5%בטעם טבעי
-
2 ביצים L
תערובת יבשים
-
60 גרם קמח כוסמין
-
1/2 כפית אבקת אפייה
קישוט
-
1/2 כפית שומשוםרגיל ושחור
-
1/2 כפית פפריקה מתוקה
-
1 קורט מלח גס
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- בקערה שמתאימה לחימום במיקרוגל מערבבים את גבינת השמנת והמוצרלה ומחממים 20-30 שניות, זהירות לא לחמם יותר מדי.
- מוסיפים את הביצה וטורפים היטב.
- בקערה נפרדת מערבבים את החומרים היבשים.
- מוסיפים את תערובת היבשים לתערובת הגבינות ומערבבים לעיסה חלקה.
- משמנים תבנית דונאטס מסיליקון בשמן ומחלקים את הבלילה בין השקעים. מפזרים מעט שומשום, פפריקה ומלח גס לציפוי - קורט מכל אחד.
- אופים בתנור החם 10 דקות (לא לפתוח את התנור במהלך האפייה).
- מוציאים את הבייגלים מהתנור ומניחים את התבנית על רשת צינון.
- חוצים את הבייגל לשניים, ממלאים בגבינה או אבוקדו וירקות ונהנים מארוחה טעימה, מאוזנת ומפנקת.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- בקערה שמתאימה לחימום במיקרוגל מערבבים את גבינת השמנת והמוצרלה ומחממים 20-30 שניות, זהירות לא לחמם יותר מדי.
- מוסיפים את הביצה וטורפים היטב.
- בקערה נפרדת מערבבים את החומרים היבשים.
- מוסיפים את תערובת היבשים לתערובת הגבינות ומערבבים לעיסה חלקה.
- משמנים תבנית דונאטס מסיליקון בשמן ומחלקים את הבלילה בין השקעים. מפזרים מעט שומשום, פפריקה ומלח גס לציפוי - קורט מכל אחד.
- אופים בתנור החם 10 דקות (לא לפתוח את התנור במהלך האפייה).
- מוציאים את הבייגלים מהתנור ומניחים את התבנית על רשת צינון.
- חוצים את הבייגל לשניים, ממלאים בגבינה או אבוקדו וירקות ונהנים מארוחה טעימה, מאוזנת ומפנקת.
המתכון אושר על ידי דיאטנית קלינית ומנחת קבוצות לאיזון סוכר - ליאת ברנט
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (2)
אפשר גבינה צהובה במקום מוצרלה?
הי שיראל, כן אפשר