בייגל גבינה דל פחמימות

בייגל זהוב עם ציפוי שומשום פריך שמכינים מבצק שמשלב בין קמח כוסמין, גבינות וביצים, שיחד יוצרים בייגל עשיר בחלבונים ודל בפחמימות, טעים ומזין
בייגל זהוב עם ציפוי שומשום פריך שמכינים מבצק שמשלב בין קמח כוסמין, גבינות וביצים, שיחד יוצרים בייגל עשיר בחלבונים ודל בפחמימות, טעים ומזין
  • תמר שילון
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    5 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 70.9 קק״ל 567.4 קק״ל
    פחמימות 5.0 גרם 39.9 גרם
    שומן 3.1 גרם 25.0 גרם
    נתרן 112.0 מ״ג 895.9 מ״ג
    חלבון 4.8 גרם 38.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.5 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 9.3 גרם
    כולסטרול 74.5 מ״ג 596.2 מ״ג
    סידן 38.2 מ״ג 305.3 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.8 מ״ג
    אשלגן 29.7 מ״ג 237.3 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    5 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 70.9 קק״ל 567.4 קק״ל
    פחמימות 5.0 גרם 39.9 גרם
    שומן 3.1 גרם 25.0 גרם
    נתרן 112.0 מ״ג 895.9 מ״ג
    חלבון 4.8 גרם 38.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.5 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 9.3 גרם
    כולסטרול 74.5 מ״ג 596.2 מ״ג
    סידן 38.2 מ״ג 305.3 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.8 מ״ג
    אשלגן 29.7 מ״ג 237.3 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
מאפים דלי פחמימות
תמר שילון
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

תערובת יבשים

קישוט

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

בייגל גבינה דל פחמימות1
בייגל גבינה דל פחמימות. צילום: חיה טבואדה
  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. בקערה שמתאימה לחימום במיקרוגל מערבבים את גבינת השמנת והמוצרלה ומחממים 20-30 שניות, זהירות לא לחמם יותר מדי.
  3. מוסיפים את הביצה וטורפים היטב.
  4. בקערה נפרדת מערבבים את החומרים היבשים.
  5. מוסיפים את תערובת היבשים לתערובת הגבינות ומערבבים לעיסה חלקה.
  6. משמנים תבנית דונאטס מסיליקון בשמן ומחלקים את הבלילה בין השקעים. מפזרים מעט שומשום, פפריקה ומלח גס לציפוי - קורט מכל אחד.
  7. אופים בתנור החם 10 דקות (לא לפתוח את התנור במהלך האפייה).
  8. מוציאים את הבייגלים מהתנור ומניחים את התבנית על רשת צינון.
  9. חוצים את הבייגל לשניים, ממלאים בגבינה או אבוקדו וירקות ונהנים מארוחה טעימה, מאוזנת ומפנקת.
בייגל גבינה דל פחמימות
בייגל גבינה דל פחמימות. צילום: חיה טבואדה

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (2)

    Avatar

      Avatar
      שיראל בר יצחק

      אפשר גבינה צהובה במקום מוצרלה?

        Avatar
        מערכת Foody

        הי שיראל, כן אפשר

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תגיות